Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Social » 14 martie 2017, ora: 14:19
facebook twitter Feed rss
 

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari

Până pe 20 martie anul curent, pensionarii care au solicitat bilete de tratament pentru seria a II-a sunt aşteptaţi la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt să achite sau să ridice gratuit tichetele, prezentarea în staţiune fiind în intervalul 25-28 martie 2017.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Pentru această serie au fost alocate 51 de bilete, în şase dintre unităţile hoteliere  aparţinând Societăţii Comerciale de Turism Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă.

Cele mai multe bilete sunt pentru staţiunea Olăneşti -18 bilete. Alte staţiuni pentru care se oferă bilete sunt: Bala (15 bilete), Amara (zece bilete), Buziaş (patru bilete), Covasna şi Pucioasa, câte două bilete.

Potrivit directorului executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache, persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul instituţiei în zilele de luni şi miercuri, între orele 8.00 - 16.30, până în data de 20 martie 2017, inclusiv. Biletele de tratament din seria a II-a rămase disponibile se vor afişa în data de 21martie 2017 şi se vor vinde în data de 22 martie.
 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API