Sport

Foto CSM Slatina Under 15 este campioana judeţului Olt. Victorie cu 6-2 în ultimul meci de campionat disputat cu Athletic Slatina

CSM Slatina Under 15 este campioana judeţului Olt. Victorie cu 6-2 în ultimul meci de campionat disputat cu Athletic Slatina

Echipa de fotbal CSM Slatina Under 15 este campioana judeţului Olt la categoria de vârstă copii născuţi 2009. Jucătorii pregătiţi de Iulian Mitrache au încheiat Campionatul Judeţean neînvinşi, cu 21 de victorii şi o remiză, în cele 22 de meciuri disputate. În ultimul joc, susţinut miercuri după-amiază, juniorii Under 15 ai CSM Slatina au obţinut o nouă victorie clară, scor 6-2, contra celor de la Athletic Slatina.

Foto Vediţa Coloneşti, remiză în inferioritate numerică cu Muscelul Câmpulung

Vediţa Coloneşti, remiză în inferioritate numerică cu Muscelul Câmpulung

Vediţa Coloneşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu cu Muscelul Câmpulung din cadrul semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a. Gruparea pregătită de Mircea Stan a evoluat, din minutul 30, în inferioritate numerică, după ce Gabi Matei a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene. 

Foto Slătinenca Adina Cace, primul transfer anunţat de CSM Slatina, după promovarea în Liga Naţională

Slătinenca Adina Cace, primul transfer anunţat de CSM Slatina, după promovarea în Liga Naţională

Echipa de handbal CSM Slatina anunţă transferul interului dreapta de la SCM Craiova, Adina Cace. Handbalista în vârstă de 24 de ani este slătineancă, fiind formată la LPS de către Victor Dăbuleanu. De asemenea, clubul slătinean a anunţat în urmă cu câteva zile despărţirea de Adriana Ţăcălie şi Florentina Dragomir. De asemenea, din lotul pentru noul sezon nu va mai face parte Diana Lixăndroiu, care a semnat cu Dunărea Brăila. 

Foto FOTO&VIDEO. Cupa „Speranţe Slătinene” şi-a desemnat câştigătorii. Trofeele înmânate de primarul Slatinei

FOTO&VIDEO. Cupa „Speranţe Slătinene” şi-a desemnat câştigătorii. Trofeele înmânate de primarul Slatinei

Cupa „Speranţe Slătinene”, competiţie rezervată juniorilor Under 11, organizată de Primăria municipiului Slatina, Consiliul Judeţean Olt, Clubul Sportiv Municipal Slatina, Direcţia pentru Sport Olt şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Olt a fost un real succes. Opt echipe s-au întrecut, timp de două zile, pe Stadionul „1 Mai” într-o competiţie ce a reunit zeci de copii ce practică sportul rege. Toate echipele au fost premiate cu un echipament complet de joc, mingi, trofee şi diplome. Primarul Slatinei, Emil Moţ, a înmânat premiile.

Foto Cupa „Speranţe Slatinene”, organizată în weekend pe Stadionul „1 Mai”

Cupa „Speranţe Slatinene”, organizată în weekend pe Stadionul „1 Mai”

Turneul de fotbal Cupa „Speranţe Slătinene” organizat de către Direcţia pentru Sport Olt, în parteneriat cu Primăria municipiului Slatina, Consiliul Judeţean Olt, CSM Slatina şi AJF Olt se va desgăşura în perioada 18-19 mai, pe Stadionul „1 Mai”. Zeci de copii, născuţi 2013 şi mai mici, legitimaţi la cluburile slătinene, vor participa la competiţia aflată la prima ediţie.

Foto Diana Lixăndroiu, despre despărţirea de CSM Slatina. „Mare parte a timpului a fost cu lacrimi în ochi”

Diana Lixăndroiu, despre despărţirea de CSM Slatina. „Mare parte a timpului a fost cu lacrimi în ochi”

Componentă a selecţionatei tricolore, Diana Lixăndroiu va evolua, din noul sezon, pentru Dunărea Brăila. Internaţionala în vârstă de 18 ani a pus umărul la revenirea în Liga Naţională, meciurile decisive de la turneul de promovare fiind practic ultimele în tricoul echipei slătinene. Emoţiile la revenirea acasă au fost şi mai mari pentru Diana Lixăndroiu, care nu s-a sfiit să precizeze că un ochi râde, iar altul plânge. 

Foto FOTO&VIDEO. Handbalistele slătinene primite cu căldură, aplauze şi flori, după promovarea de la Iaşi

FOTO&VIDEO. Handbalistele slătinene primite cu căldură, aplauze şi flori, după promovarea de la Iaşi

Handbalistele slătinene au fost întâmpinate cu multă căldură, aplauze şi flori de către suporteri, dar şi de oficialităţile locale, primarul Slatinei, Emil Moţ, alături de viceprimarul Gigi Vîlceleanu, felicitându-le pe fiecare în parte. CSM Slatina a reuşit o promovare en-fanfare în Liga Naţională, la capătul unui sezon în care a defilat, înregistrând victorii pe linie.

Foto Bursa Locurilor de Muncă: 36 de angajatori au anunţat locuri de muncă vacante în Olt

Bursa Locurilor de Muncă: 36 de angajatori au anunţat locuri de muncă vacante în Olt

Pregătirile pentru organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă din data de 17 mai sunt în toi. AJOFM Olt a contactat peste 100 de agenţi economici, iar până în acest moment 36 şi-au anunţat participarea cu 381 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, doar 21 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Foto Vediţa Coloneşti s-a calificat în semifinala barajului de promovare în Liga a II-a

Vediţa Coloneşti s-a calificat în semifinala barajului de promovare în Liga a II-a

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti s-a calificat, înaintea disputării ultimei etape din play-off, în semifinala barajului de promovare în Liga a II-a. Gruparea pregătită de Mircea Stan va întâlni, în dublă manşă, ocupanta locului I din seria a V-a, Câmpulung Muscel. Câştigătoarea duelului va merge în finala barajului de promovare în Liga a II-a. 

Foto VIDEO&FOTO. Meci de gală pe stadionul din Caracal în memoria omului de fotbal Jane Niţulescu

VIDEO&FOTO. Meci de gală pe stadionul din Caracal în memoria omului de fotbal Jane Niţulescu

Atmosferă de meci de zile mari pe Stadionul din Caracal, în amintirea omului de fotbal Jane Niţulescu, fost preşedinte al echipelor Universitatea Craiova, FC Caracal sau Alro Slatina. Sute de oameni s-au aflat în tribună la evenimentul comemorativ, în cadrul căruia a fost ţinută o slujbă de sfinţire a stadionului care-i va purta numele. De asemenea, pe teren, într-o partidă de gală, au intrat componenţii echipei Craiova Maxima contra echipei Parlamentului României, care i-a avut ca invitaţi pe preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, campionul mondial de box, Lucian Bute, dar şi fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Hristo Zlatinski.

Foto CSM Slatina a promovat în Liga Florilor. Victorie şi în cel de-al doilea meci de la turneul desfăşurat la Iaşi

CSM Slatina a promovat în Liga Florilor. Victorie şi în cel de-al doilea meci de la turneul desfăşurat la Iaşi

CSM Slatina câştigă cel de-al doilea meci din cadrul Turneului de Promovare de la Iaşi, disputat contra celor de la CSM Deva, scor 32-22, şi promovează cu victorii pe linie în Liga Florilor. Handbalistele pregătite de Attila Horvath au avut un sezon perfect, în care au înregistrat victorii pe linie, şi revin astfel, după un an de pauză, pe prima scenă a handbalului feminin. 

Foto CSM Slatina pierde ultimul meci din acest sezon. „Am primit goluri uşor şi ne-am bătut joc de nişte ocazii rarisime”

CSM Slatina pierde ultimul meci din acest sezon. „Am primit goluri uşor şi ne-am bătut joc de nişte ocazii rarisime”

După victoria categorică, din runda precedentă, CSM Slatina a pierdut, scor 3-0, ultimul meci din actualul sezon, susţinut în deplasare cu Chindia Târgovişte. Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat supărat pe greşelile personale atât din apărare, dar şi din atac, jucătorii săi ratând ocazii ideale de a marca, având cel puţin opt situaţii clare de gol, dar şi o bară transversală.

Foto CSM Slatina, victorie clară cu CSM Roman în primul meci de la turneul de promovare

CSM Slatina, victorie clară cu CSM Roman în primul meci de la turneul de promovare

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus la scor, 38-20, în primul meci din cadrul turneului de promovare în Liga Naţională, ce se desfăşoară la Iaşi, contra celor de la CSM Roman. Handbalistele pregătite de Attila Horvath au mai făcut un pas important în lupta pentru revenirea pe prima scenă a handbalului, iar în confruntarea de următorul meci, care se va juca sâmbătă, 11 mai, îşi poate asigura promovarea. 

Foto CSM Slatina, deplasare la Chindia Târgovişte în ultimul meci din actualul sezon

CSM Slatina, deplasare la Chindia Târgovişte în ultimul meci din actualul sezon

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în deplasare, în ultimul meci din actualul sezon al Ligii a II-a, Chindia Târgovişte, una dintre marile perdante ale play-off-ului. Confruntarea se va disputa sâmbătă, 11 mai, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Eugen Popescu”.

Foto Craiova Maxima vs Echipa Parlamentului României, meci demonstrativ în memoria omului de fotbal Jean Niţulescu

Craiova Maxima vs Echipa Parlamentului României, meci demonstrativ în memoria omului de fotbal Jean Niţulescu

Meci de gală în memoria omului de fotbal Jean Niţulescu, pe stadionul din Caracal, duminică, 12 mai, de la ora 11.00. Craiova Maxima – Echipa Parlamentului României este meciul demonstrativ în amintirea celui care a fost preşedinte şi vicepreşedinte al echipelor de fotbal Universitatea Craiova, FC Caracal sau Alro Slatina.

Foto FOTO. CSM Slatina, victorie la scor cu Progresul Spartac, în ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon

FOTO. CSM Slatina, victorie la scor cu Progresul Spartac, în ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon

CSM Slatina s-a impus cu 4-0 în meciul de pe teren propriu cu Progresul Spartac, la ultima reprezentaţie în faţa propriilor suporteri din actualul sezon al Ligii a II-a, prin golurile marcate de Silvian Matei, Ionuţ Năstăsie, Ionuţ Mitran şi Călin Toma. Pe lângă cele patru „reuşite”, gruparea pregătită de Daniel Oprescu a mai avut două bare, dar şi alte numeroase ocazii. 

Foto CSM Slatina-Progresul Spartac, ultimul meci pe teren propriu din acest sezon

CSM Slatina-Progresul Spartac, ultimul meci pe teren propriu din acest sezon

Echipa de fotbal CSM Slatina susţine vineri, 3 mai, ultimul meci pe teren propriu din actualul sezon al Ligii a II-a. Progresul Spartac, formaţie retrogradată, este adversara grupării pregătite de Daniel Oprescu într-o partidă programată de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Foto O sportivă de la clubul de karate Reido Caracal este triplă campioană naţională. Oliwer Dobre, în lotul pentru Campionatul European

O sportivă de la clubul de karate Reido Caracal este triplă campioană naţională. Oliwer Dobre, în lotul pentru Campionatul European

Sportiva Ana Maria Popescu, legitimată la clubul de karate Reido Caracal, este triplă campioană naţională. Aceasta a cucerit medaliile de aur în probele kata, kumite şi ko-go kumite în Finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, ce s-a desfăşurat la Bucureşti.  De asemenea, Natalia Dobrescu a obţinut bronz la fuku-go. Antrenorul Oliwer Dobre, în vârstă de 50 de ani, a luat şi el parte la întrecerile competiţionale, reusind să obţină medalia de bronz la kumite individual.

Foto CSM Slatina pierde meciul din deplasare cu CSA Steaua Bucureşti

CSM Slatina pierde meciul din deplasare cu CSA Steaua Bucureşti

Echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut cu 2-0 (2-0 la pauză)meciul, din deplasare, cu CSA Steaua Bucureşti, într-o partidă în care antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a început fără căpitanul echipei Cătălin Doman şi atacantul Valentin Alexandru, astfel încât în ultimele meciuri rămase de disputat să evalueze toţi jucătorii. De altfel, CSM Slatina şi-a atins obiectivul încă din meciul trecut, jocurile rămase de disputat fiind lipsite de presiunea rezultatului.

Foto CSM Slatina, duel în deplasare cu CSA Steaua Bucureşti

CSM Slatina, duel în deplasare cu CSA Steaua Bucureşti

CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 27 aprilie, cu începere de la ora 11.00, în deplasare, CSA Steaua Bucureşti, în cadrul celei de a cincea etape a play-out-ului Ligii a II-a. Cele două formaţii şi-au asigurat din punct de vedere sportiv prezenţa şi în viitoarea stagiunii a Ligii a II-a, meciul fiind lipsit de presiunea rezultatului.

Foto CSM Slatina, obiectiv atins cu trei etape înainte de finalul sezonului. Oprescu: „Cu siguranţă menţinerea a fost obţinută în urma parcursului din sezonul regulat”

CSM Slatina, obiectiv atins cu trei etape înainte de finalul sezonului. Oprescu: „Cu siguranţă menţinerea a fost obţinută în urma parcursului din sezonul regulat”

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 2-0, în meciul de pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, la capătul unei partide dominate în totalitate. Golurile au fost marcate de Valentin Alexandru (min. 66) şi Mircea Donca (min.90+3). Slătinenii au mai avut nenumărate alte ocazii. Cu această victorie, divizionara secundă slătineană şi-a asigurat menţinerea şi în stagiunea viitoare a Ligii a II-a. 

Foto CSM Slatina, meci pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

CSM Slatina, meci pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11.00, pe teren propriu, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în cadrul celei de a patra etape din play-out. Meciul disputat pe Stadionul „1 Mai” va fi transmis şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Foto CSM Slatina a încheiat sezonul cu victorii pe linie. Turneul de promovare, în luna mai, la Iaşi

CSM Slatina a încheiat sezonul cu victorii pe linie. Turneul de promovare, în luna mai, la Iaşi

Echipa de handbal CSM Slatina este singura din seria A a Diviziei A cu victorii pe linie. Astăzi, în cadrul ultimei partide oficiale înaintea turneului de promovare în Liga Naţională, handbalistele pregătite de Attila Horvath s-a impus fără probleme, scor 40-22, pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Turneul de promovare, din luna mai, reprezintă obiectivul stagiunii, CSM Slatina luptând pentru revenirea pe prima scenă a handbalului feminin.

Nu mai sunt