Special

Foto Mesajul preşedintelui CJ Olt cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Mesajul preşedintelui CJ Olt cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Sărbătorile Pascale sunt pentru noi toţi motiv de bucurie, de reîntâlnire cu cei dragi. An de an, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, este alături de olteni cu un mesaj de sărbătoare. 

Foto VIDEO. Mariu Oprescu, preşedintele CJ Olt: „La mulţi ani, cu ocazia zilei de 8 Martie“

VIDEO. Mariu Oprescu, preşedintele CJ Olt: „La mulţi ani, cu ocazia zilei de 8 Martie“

8 Martie este cel mai potrivit un prilej de a celebra feminitatea și de a recunoaște importanța femeilor în construcția unei lumi mai armonioase și mai echitabile pentru toți. Ca în fiecare an, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, este alături de doamnele din judeţ, printr-un mesaj video, dar şi în stradă, cu flori şi urări de bine. 

Foto VIDEO. Mesajul primarului Slatinei, Emil Moţ, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

VIDEO. Mesajul primarului Slatinei, Emil Moţ, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Pentru fiecare dintre noi, Sărbătorile de Iarnă sunt un motiv de bucurie, momente petrecute de cei dragi, dar şi clipe de mulţumire pentru anul ce se încheie, cu bune şi mai puţin bune. Emil Moţ, primarul Municipiului Slatina, le transmite un mesaj de felicitare slătinenilor. 

Foto Mesajul preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Mesajul preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Sărbătorile de Iarnă reprezintă un prilej de bucurie, întoarcere la familie şi creionarea planurilor pentru anul ce stă să vină. Ca de fiecare dată, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, este alături de olteni şi le transmite un mesaj de felicitare. 

Foto VIDEO. Elevă de la Colegiul Ion Minulescu, premiată la „WonderFest”

VIDEO. Elevă de la Colegiul Ion Minulescu, premiată la „WonderFest”

Sarah Marinciu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Ion Minulescu, a câştigat premiul pentru cel mai bun film de scurtmetraj, în cadrul WonderFest - o competiție de filme realizate de elevi,  cu telefonul mobil, cu durata maximă de un minut și care surprind crâmpeie, în viziunea copiilor, din realitatea înconjurătoare.

Foto Cristian Andrei, cunoscutul medic neuropsihiatru, va susţine la Slatina o conferinţă cu tema „Ecrane şi jucării”. Participarea părinţilor este gratuită

Cristian Andrei, cunoscutul medic neuropsihiatru, va susţine la Slatina o conferinţă cu tema „Ecrane şi jucării”. Participarea părinţilor este gratuită

Cunoscutul medic neuropsihiatru şi terapeut, Cristian Andrei, va fi prezent, pe data de 8 aprilie, la Slatina. Acesta le va vorbi părinţilor despre modalităţile prin care îşi pot determina copiii să renunţe la tablete, telefoane sau televizor şi să aleagă să petreacă timpul în aer liber. Intrarea la conferinţa care va fi găzduită în Complexul Comercial „Toamna” este gratuită.

Foto Gazeta Nouă vă urează Crăciun fericit!

Gazeta Nouă vă urează Crăciun fericit!

Liniște în suflet, bunătăți pe masă și pe cei dragi alături să aveți în Noaptea Sfântă a nașterii Mântuitorului!

Foto Maestrul Ion Dichiseanu, într-un interviu Gazeta Nouă: „Sunt legat cu fibre puternice, cu rădăcini adânci de glia asta românească. Nu sunt vorbe mari, sunt vorbe pe care le spun din inimă”

Maestrul Ion Dichiseanu, într-un interviu Gazeta Nouă: „Sunt legat cu fibre puternice, cu rădăcini adânci de glia asta românească. Nu sunt vorbe mari, sunt vorbe pe care le spun din inimă”

Maestrul Ion Dichiseanu este unul dintre actorii generaţiei de aur din cinematografia şi teatrul românesc. Acesta s-a făcut remarcat prin rolurile sale în zecile de filme şi piese de teatru în care a jucat, cât şi prin viaţa privată tumultoasă şi lejeritatea cu care a expus aceste evenimente în faţa publicului. Prezent la Slatina cu ocazia lansării celor două cărţi „Adevărul, mai frumos decât legenda” şi „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel”, în 2017, maestrul ne-a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre toate aceste lucruri, dar şi despre apropierea faţă de slătineni şi fenomenul cultural din Slatina.

Foto 1 Martie - Tradiţii şi legende de Mărţişor

1 Martie - Tradiţii şi legende de Mărţişor

1 Martie, prima zi de primăvară, marchează una din cele mai aşteptate sărbători ale anului: Mărţişorul. De 1 Martie, femeile primesc mărţişoare, legate cu un şnur alb-roşu, ca simboluri aducătoare de noroc şi bunăstare.

Foto 10 lucruri mai puţin cunoscute despre Nicolae Ceauşescu

10 lucruri mai puţin cunoscute despre Nicolae Ceauşescu

Nicolae Ceauşescu, unul dintre cei mai controversaţi lideri români, a rămas în istoria colectivă un personaj perceput diferit. Cultul personalităţii dezvoltat de acesta şi obsesia propriei imagini au făcut ca evenimentele istorice din perioada comunistă să rămână de multe ori incerte.

Nu mai sunt