Politică

Foto Conducerea PSD Slatina a demisionat din funcţie

Conducerea PSD Slatina a demisionat din funcţie

Președintele PSD Slatina, primarul Emil Moț, și secretarul executiv al filialei municipale, Emil Popa, și-au prezentat, miercuri, demisiile din funcție, în cadrul unei ședințe.

Foto Marius Oprescu, despre noul CL Slatina: Întrebarea este dacă trebuie să intrăm cu o majoritate sau trebuie să lăsăm primarul ales să dovedească ce poate

Marius Oprescu, despre noul CL Slatina: Întrebarea este dacă trebuie să intrăm cu o majoritate sau trebuie să lăsăm primarul ales să dovedească ce poate

Preşedintele PSD Olt Marius Oprescu a declarat că sunt discuţii în ceea ce priveşte noua majoritate din Consiliul Local Slatina, unde social democraţii au cele mai multe mandate. Pe de altă parte, el a afirmat că este o variantă şi ca edilul ales să fie lăsat „să dovedească ce poate”.

Foto Siminica Mirea, gazdă la Senat pentru 200 de elevi din Olt

Siminica Mirea, gazdă la Senat pentru 200 de elevi din Olt

Senatorul Siminica Mirea a primit vizita a peste 200 de elevi, alături de profesori, de la Școala Gimnazială Pleșoiu și Școala Gimnazială Strejeștii de Jos, din județul Olt, la Palatul Parlamentului.

Foto LOCALE 2024 Olt: Cine sunt noii consilieri judeţeni

LOCALE 2024 Olt: Cine sunt noii consilieri judeţeni

PSD a obţinut majoritatea mandatelor din următorul Consiliu Judeţean, care va fi învestit în luna octombrie. Din noul legislativ mai fac parte partidele PNL şi AUR.

Foto Paul Stănescu: Săptămâna aceasta va fi hotărâtoare în ceea ce priveşte candidatura la prezidenţiale, săptămâna viitoare trebuie hotărâre de guvern cu calendarul alegerilor

Paul Stănescu: Săptămâna aceasta va fi hotărâtoare în ceea ce priveşte candidatura la prezidenţiale, săptămâna viitoare trebuie hotărâre de guvern cu calendarul alegerilor

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat luni că săptămâna aceasta va fi hotărâtoare în ceea ce priveşte probabil candidatura la funcţia prezidenţială, pentru că săptămâna viitoare trebuie hotărâre de guvern cu calendarul alegerilor. ”Trebuie să hotărâm, mergem separat, mergem împreună”, a spus Stănescu, el arătând că va fi o şedinţă a coaliţiei zilele următoare.

Foto Tactici disperate: PNL Slatina bombardează cetățenii cu mesaje în ziua alegerilor

Tactici disperate: PNL Slatina bombardează cetățenii cu mesaje în ziua alegerilor

Disperați că pierd alegerile locale, reprezentanţii PNL Slatina terorizează cetăţenii cu mesaje electorale, chiar în ziua votului, pe unele terminale mobile intrând SMS-uri şi de mai multe ori pe oră. Numerele de telefon le-au obţinut de la oameni sub pretextul iniţieri unui aşa-zis referendum local.

Foto De Mezzo s-a filmat live pe Facebook când conduce autoturismul şi vorbeşte la telefon (VIDEO)

De Mezzo s-a filmat live pe Facebook când conduce autoturismul şi vorbeşte la telefon (VIDEO)

Candidatul PNL Slatina conduce autoturismul şi vorbeşte la telefon în acelaşi timp, lucru interzis şi sancţionat de Codul Rutier. Ilegalitatea s-a putut vedea chiar pe unul dintre live-urile pe care le-a făcut în ziua votului. Mario De Mezzo nu este la prima abatare, pe când era prefect fiind sancţionat pentru că a condus maşina pe contrasens.

Nu mai sunt