Comunitate

Foto Cât de eficiente sunt de fapt advertorialele?

Cât de eficiente sunt de fapt advertorialele?

Advertorialele sunt un fel de hibrizi între reclame și editoriale. Termenul a luat naștere în Statele Unite ale Americii, în anul 1960, prin unirea cuvântului ad cu editorial și așa a rezultat: advertorial.

Foto Ce trebuie să știi despre videochat înainte să te angajezi ca model?

Ce trebuie să știi despre videochat înainte să te angajezi ca model?

Vrei să te angajezi ca model de videochat, dar încă nu te simți pregătită să semnezi un contract de muncă în acest domeniu pentru că nu ai încă suficiente informații? Atunci citește până la capăt acest articol și află cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoști despre videochat înainte de a lua hotărârea de a deveni model.

Foto   Modalităţi de plată pentru facturile CAO. Cum să eviţi cozile

Modalităţi de plată pentru facturile CAO. Cum să eviţi cozile

Facturile pentru serviciile de apă și canalizare emise de CAO pot fi plătite, simplu și ușor, doar tastând de pe telefonul mobil sau mergând la un punct de plată  PayPoint,  Payzone sau Un-Doi, transmit reprezentanţii Companiei.

Foto Cartierele Sărăceşti şi Satu Nou din Slatina vor avea o nouă conductă de canalizare pentru apă uzată. Investiţia este în curs (FOTO)

Cartierele Sărăceşti şi Satu Nou din Slatina vor avea o nouă conductă de canalizare pentru apă uzată. Investiţia este în curs (FOTO)

Concomitent cu investiția de reabilitare şi deviere a rețelei de distribuție SP Oituz- strada Prelungirea Pitești din Slatina,  lucrare care face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”, Compania de Apă Olt are în desfășurare, cu fonduri proprii, o nouă investiție în zonă.

Foto  Avantaje, promoții și plăcerea jocurilor de noroc

Avantaje, promoții și plăcerea jocurilor de noroc

Există o categorie de jocuri de noroc care se bucură de cea mai mare popularitate, atât într-o sală izolată dintr-o localitate rurală, cât și în cel mai mare cazino din Las Vegas. Aceasta este reprezentată de sloturi sau jocuri ca la aparate.

Foto Staţiile de epurare din Corabia şi Vişina, reabilitate cu fonduri europene

Staţiile de epurare din Corabia şi Vişina, reabilitate cu fonduri europene

A fost semnat contractul pentru extinderea și reabilitarea facilităților de tratare a apei uzate pentru aglomerările Corabia și Vișina, proiect derulat de Compania de Apă Olt, cu finanţare europeană prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM). Practic vor fi reabilitate şi modernizate staţiile de epurare din cele două localităţi.

Foto Expo Flora Slatina, în weekendul 20-22 mai, în Parcul Tineretului

Expo Flora Slatina, în weekendul 20-22 mai, în Parcul Tineretului

Evenimentul dedicat comercianţilor de flori şi produse de artizanat Expo Flora revine la Slatina, după cei doi ani în care nu s-a desfăşurat din cauza restricţiilor COVID. Anul acesta, târgul se desfăşoară în perioada 20-22 mai.

Foto Contact

Contact

Foto Cât de mult se justifică resoftarea maşinii - Soft Auto/Chip Tuning/Stage 1?

Cât de mult se justifică resoftarea maşinii - Soft Auto/Chip Tuning/Stage 1?

Cresterile de putere nu sunt aceleasi la toate masinile in cazul resoftarii, ci difera in functie de mai multi factori - capacitatea cilindrica a motorului, capacitatea turbinei, injectoarelor, admisiei, capacitatea de racire, limitele cutiei de viteze si altii. Sunt motoare care au cresteri mai mari in urma resoftarii si motoare care au cresteri reduse. De exemplu, masinile supraalimentate (cu turbina) pot ajunge la o crestere cu 50%, in timp ce masinile cu motoare natural aspirate ating o crestere de 10%. Cat de mult conteaza resoftarea pentru masina ta?

Foto Când ar trebui să angajaţi un profesionist pentru reparaţii în casă?

Când ar trebui să angajaţi un profesionist pentru reparaţii în casă?

Uneori, problemele din casa unt mai bine lasate in seama profesionistilor. Multi proprietari de case (in mod gresit) se considera meseriasi. Daca apare o problema in casa lor, nu este nimic pe care nu il pot rezolva dupa ce vizioneaza cateva videoclipuri YouTube si citesc cateva postari pe blog.

Nu mai sunt