Comunitate

Foto Din 1 decembrie 2025, românii vor putea călători în Statele Unite fără vize, anunță ambasadorul României în SUA

Din 1 decembrie 2025, românii vor putea călători în Statele Unite fără vize, anunță ambasadorul României în SUA

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Dan-Andrei Muraru, a anunțat la Digi24 că mai sunt doar doi ani până când cetățenii români vor putea intra pe teritoriul american fără vize. Muraru a explicat că anunțul oficial de admitere a României în programul Visa Waiver ar urma să vină în ianuarie 2024, iar din decembrie 2025 românii vor putea călători în SUA fără viză.

Foto Programul Casa Verde Fotovoltaice a fost suspendat de instanță, după ce o firmă nu a fost validată pentru că nu a depus la timp un document

Programul Casa Verde Fotovoltaice a fost suspendat de instanță, după ce o firmă nu a fost validată pentru că nu a depus la timp un document

Programul Casa Verde Fotovoltaice a fost suspendat  ca urmare a unei Hotărâri a Curţii de Apel Oradea într-un dosar deschis de una dintre firmele care nu a fost validată ca şi instalator. Administraţia Fondului pentru Mediu susţine că întreaga procedură a fost respectată şi va depune toate eforturile pentru reluarea programului.

Foto Doriți să achiziționați un portofel din piele naturală? Iată 3 factori care au nevoie de atenția dumneavoastră

Doriți să achiziționați un portofel din piele naturală? Iată 3 factori care au nevoie de atenția dumneavoastră

Un portofel îndeplinește atât de multe funcții, încât alegerea unui model cât mai potrivit poate fi foarte provocatoare. Portofelul este un accesoriu atemporal, care vă însoțește aproape mereu în viața de zi cu zi, completându-vă ținuta, găzduindu-vă cele mai importante articole și exprimându-vă personalitatea. Prin urmare, portofelul nu este doar un simplu accesoriu. Dacă veți alege un portofel care vă îndeplinește toate cerințele și dacă îl veți întreține corespunzător, sunt șanse foarte mari să vă bucurați de această achiziție o perioadă îndelungată de timp. 

Foto Vrei să-ți montezi în siguranță o sobă, un șemineu sau un coș de fum? Alege serviciile profesionale ale meșterilor sibieni de la PEFOC

Vrei să-ți montezi în siguranță o sobă, un șemineu sau un coș de fum? Alege serviciile profesionale ale meșterilor sibieni de la PEFOC

Bucuria căldurii naturale pe lemne alături de atmosfera magicelor șeminee reprezintă doar două dintre cele mai importante aspecte pentru care, tot mai mulți dintre noi își doresc o astfel de sursă alternativă de încălzire. Totuși, pentru a putea beneficia la maximum de momentele speciale și confortul total, pe lângă design și funcționalitate, satisfacția unui client mulțumit poate fi câștigată doar dacă se apelează la ajutor specializat cu accente pe garanția lucrului bine făcut, expertiză, devotament și experiență, dobândite de-a lungul a mii de proiecte livrate cu succes.  

Foto Motivele pentru care trebuie să acorzi atenţie cauciucurilor de iarnă dacă eşti şofer de camion

Motivele pentru care trebuie să acorzi atenţie cauciucurilor de iarnă dacă eşti şofer de camion

Iarna este sezonul cel mai dificil pentru orice tip de sofer. Daca esti sofer pe camion, atunci este cu atat mai important sa cumperi cauciucuri potrivite pentru acest sezon, pentru a putea sa te bucuri de condus in deplina siguranta luand in considerare aderenta acestora, indiferent de situatia meteorologica. Poti achizitiona anvelope pentru camioane de la Radburg si poti descoperi multiple avantaje ce tin de costuri sau calitate.

Foto Jason Statham, în rolul principal în MEG 2: Confruntare în Adâncuri

Jason Statham, în rolul principal în MEG 2: Confruntare în Adâncuri

Jason Statham revine în rolul principal în filmul MEG 2: Confruntare în Adâncuri, una dintre cele mai așteptate producții din luna august. Este o continuare a filmului apărut în 2018 și, din informațiile existente, va duce acțiunea la „noi adâncimi” în care se ascund megalodoni mai mari decât se credea că au existat.

Foto Maria Lucia Hohan: Un designer pe placul Ceciliei Rodríguez

Maria Lucia Hohan: Un designer pe placul Ceciliei Rodríguez

Maria Lucia Hohan este unul dintre creatorii preferați ai multor celebrități, iar piesele sale apar adesea pe covorul roșu la evenimente renumite la nivel mondial. Festivalul de Film de la Cannes nu face excepție, mai multe celebrități purtând rochii MLH la ediția din acest an. 

Foto Ministerul Turismului a retras licența unei agenții de turism și a amendat-o cu 20.000 de lei

Ministerul Turismului a retras licența unei agenții de turism și a amendat-o cu 20.000 de lei

Inspectorii Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului au amendat agenţia de turism Kusadasi cu 20.000 lei şi, complementar, i-au retras companiei licenţa, după un control a relevat că a comercializat pachete de servicii de călătorie a căror valoare totală depăşeşte suma asigurată prin instrumentele de garantare.

Foto Care pot fi cauzele frecvente ale durerii la nivelul gâtului?

Care pot fi cauzele frecvente ale durerii la nivelul gâtului?

Durerea la nivelul gâtului este o problemă relativ comună, cu care oricine se poate confrunta la un moment dat și care, în funcție și de cât de severă este, poate afecta semnificativ calitatea vieții. Cauzele apariției sale sunt multiple și variate. În acest articol îți vom vorbi despre câteva dintre cele mai frecvente.

Foto Din această lună a crescut taxa de salubrizare, în Slatina

Din această lună a crescut taxa de salubrizare, în Slatina

Consilierii locali din Slatina au aprobat majorarea taxei de salubrizare, din această lună, iar contribuabilii care şi-au achitat deja această obligaţie trebuie să revină la Direcţia Generală Economică a primăriei pentru a plăti diferenţa.

Foto Mesele alături de cei dragi merită cel mai bun grătar kamado Big Green Egg!

Mesele alături de cei dragi merită cel mai bun grătar kamado Big Green Egg!

Mesele în compania familiei, persoanei iubite sau prietenilor dragi vor fi mereu evenimente cu totul și cu totul speciale, care merită doar ceea ce este mai bun! Așadar, răsfață-te și savurează cele mai delicioase preparate culinare gătite perfect pe un BBQ revoluționar. În vara aceasta, reunește familia și prietenii, în jurul unui grătar kamado disponibil în oferta PEFOC, la prețuri atente cu fiecare buzunar! 

Foto Festivalul IntenCity: prima seară la Sala Polivalentă

Festivalul IntenCity: prima seară la Sala Polivalentă

Cea de-a doua ediție a Festivalului IntenCity aduce în oraș nume renumite din muzica internațională. Festivalul va avea loc în intervalul 30 iunie - 2 iulie, pe două scene amplasate în Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) și la Sala Polivalentă.

Foto Care sunt simptomele meningitei?

Care sunt simptomele meningitei?

Meningita este o inflamație a membranelor care învelesc și protejează creierul și măduva spinării. În funcție de cauza care o declanșează există meningită bacteriană, virală și fungică. 

Nu mai sunt