Comunitate

Foto Ghidul noului jucător de poker live

Ghidul noului jucător de poker live

Pokerul live online oferă o alternativă nouă și realistă la lumea pokerului online. Și ce este mai exact pokerul live? Este cel mai apropiat substitut pentru a juca la o masă reală, deoarece este în esență poker online cu dealeri live.

Foto Ce să vizitezi într-o vacanță în Atena

Ce să vizitezi într-o vacanță în Atena

Atena este cel mai vizitat oraș din Grecia, cu peste 6 milioane de turiști anual, aproape dublu decât Heraklion. Este un oraș încărcat de istorie, cu numeroase obiective turistice, destul de ieftin și în care se mănâncă bine. 

Foto Primăria Slatina, bani către CAO pentru înlocuirea conductei de aducţiune de la Podul Olt

Primăria Slatina, bani către CAO pentru înlocuirea conductei de aducţiune de la Podul Olt

Aleşii locali slătineni au aprobat utilizarea Fondului de întreţinere, înlocuire şi dezvoltare al Companiei de Apă Olt pentru înlocuirea conductei de apă care trece peste Podul Olt. În această vară, conducta a cedat şi a provocat o avarie, iar municipiul Slatina a rămas fără alimentare cu apă pentru mai multe ore.

Foto Ce cadou să-i fac unui băiat de Secret Santa - 7 idei creative

Ce cadou să-i fac unui băiat de Secret Santa - 7 idei creative

Tema cadourilor de Secret Santa este ceva ce ne da mereu batai de cap. Dar daca e un lucru pe care l-am invatat de-a lungul anilor, este ca, pe masura ce copiii cresc, devine din ce in ce mai complicat. Motivul principal este ca gusturile se schimba si, prin urmare, daca nu cunoastem foarte bine baiatul adolescent, poate fi dificil sa alegem cadourile corect. Asa ca daca nu este fiul tau si nu stii ce sa-i oferi unui adolescent, o optiune buna este sa-i intrebi intotdeauna pe cei care il cunosc cel mai bine. Si daca nu poti asta, iti oferim cateva din cele mai ingenioase idei de cadouri pentru un baiat de Secret Santa.

Foto Sloturile progresive au oferit câștiguri enorme în ultimii ani

Sloturile progresive au oferit câștiguri enorme în ultimii ani

Indiferent dacă vizitați cazinouri online sau terestre, jocurile de sloturi atrag de obicei cei mai mulți jucători. Acestea sunt simplu de jucat, oferă o cantitate bună de  divertisment și, bineînțeles, pot duce la o bucurie imensă atunci când apar câștigurile mari. Cu toate acestea, știați că există jocuri ca la aparate care oferă potențialul de a câștiga sume de bani care vă pot schimba viața?  De fapt, dacă jucați un slot cu jackpot progresiv, în unele cazuri, aveți șansa de a câștiga multe zeci de milioane de dolari, așa cum ne arată multele cazuri care s-au întâmplat în trecut. 

Foto Staţii de epurare construite cu fonduri europene, în comunele Tia Mare şi Rusăneşti

Staţii de epurare construite cu fonduri europene, în comunele Tia Mare şi Rusăneşti

Contractul de lucrări pentru extinderea facilităților de tratare a apei uzate pentru aglomerările Tia Mare și Rusănești a fost semnat, miercuri, potrivit unui anunţ remis de Compania de Apă Olt. Contractul este în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

Foto Alimentarea cu apă, oprită pe o stradă din Slatina

Alimentarea cu apă, oprită pe o stradă din Slatina

Serviciul de alimentare cu apă va fi sistat, în toată zona străzii Zorleasca, până la ora 18.00, anunţă Compania de Apă Olt, din cauza unor lucrări la un branşament.

Foto Alimentarea cu apă, întreruptă pentru partea de sus a Slatinei

Alimentarea cu apă, întreruptă pentru partea de sus a Slatinei

UPDATE: În jurul orei 19.20, a fost reluată alimentarea cu apă în partea de sus a Slatinei. UPDATE: Intervenția de pe strada Cornișei, blocul GA1 s-a finalizat și s-a început reumplerea sistemului de distribuție apă."Estimăm că în jurul orei 19.30, alimentarea cu apă va fi reluată în partea de sus a municipiului Slatina. Facem prezicerea că, având în vedere complexitatea intervenției care a afectat întregul sistem de alimentare cu apă al municipiului Slatina, după reluarea serviciului de alimentare cu apă este posibil să apară modificări ale turbidității apei", se arată într-un comunicat remis de CAO.

Foto Cu Be Our Guest bucătăria restaurantului tău este pe mâini bune!

Cu Be Our Guest bucătăria restaurantului tău este pe mâini bune!

Îți place să gătești și poate chiar și mai mult să savurezi preparate culinare deosebite? De asemenea, îți place să-i vezi pe ceilalți fericiți atunci când gustă din bunătățile pe care le tu le pregătești? Te-ai hotărât să-ți transformi pasiunea într-o afacere și să-ți deschizi propriul restaurant?

Foto Proiect de lege: Amenzi pentru minorii care fumează în locuri publice, școli, parcuri sau pe stradă

Proiect de lege: Amenzi pentru minorii care fumează în locuri publice, școli, parcuri sau pe stradă

Minorii care fumează în parcuri, școli, gări, mijloace de transport în comun, drumuri publice sau terenuri de sport vor fi amendați cu 500 de lei, potrivit unui proiect de lege depus de mai mulți parlamentari PSD, PNL și de la minorități în Parlament. Iniţiativa legislativă prevede interzicerea consumului de tutun de către minori în locuri publice.

Foto Companii de top implicate în dezvoltarea de software pentru cazinouri

Companii de top implicate în dezvoltarea de software pentru cazinouri

Importanța furnizorilor de software în jocurile de noroc în timp real se extinde zilnic în industria modernă a jocurilor de noroc. Există numeroase jocuri de cazinou online disponibile datorită acestor companii. Ele reprezintă fundamentul sectorului jocurilor de noroc. Ei fac posibilă desfășurarea tuturor jocurilor pe care le jucați, precum 20 super hot demo.

Foto Promoții la jocuri păcănele online

Promoții la jocuri păcănele online

Ca orice domeniu foarte dinamic, conectat cu tehnologia, și jocurile de noroc au evoluat foarte mult în ultima vreme. Dacă în trecut la un aparat erau disponibile câteva jocuri și pentru a juca altceva trebuia să treci la alt aparat, acum în varianta jocuri pacanele online, poți avea disponibile în același loc peste o sută de jocuri. Și dacă nu ai încercat încă sau nu ai găsit platforma potrivită, pe care să joci, merită să încerci beneficiile oferite de bonusul de bun venit.

Foto Recenzorii, neplătiți după o lună de la încheierea recensământului. INS spune că așteaptă aprobarea unei hotărâri de guvern

Recenzorii, neplătiți după o lună de la încheierea recensământului. INS spune că așteaptă aprobarea unei hotărâri de guvern

Recensământul s-a încheiat acum o lună, dar recenzorii încă nu au fost plătiți. Primăriile ridică din umeri și spun că Institutul Național de Statistică trebuie să vireze banii. Iar oficialii institutului spun că se așteaptă aprobarea unei hotărâri de guvern să poată începe plățile. 

Foto Un super remediu naturist pentru Cancer

Un super remediu naturist pentru Cancer

CBD (canabidiolul) apare rapid ca un ingredient promițător în industria farmaceutică, unde poate avea un rol terapeutic important în multe domenii de sănătate, inclusiv cancerul.

Foto 5 flori cu proprietăți terapeutice uimitoare

5 flori cu proprietăți terapeutice uimitoare

Florile reprezintă pentru omenire o sursă de inspirație și de admirație care au încurajat înclinația omului spre frumos, la început reproducând, natura apoi îmbunătățind-o. Omul a reprodus o parte consistentă a naturii de-a lungul timpului iar unele reprezentări prin măiestria cu care au fost lucrate, au rămas pentru posteritate.

Nu mai sunt