Comunitate

Foto Ținute de toamnă care îți țin de cald

Ținute de toamnă care îți țin de cald

Deși este încă foarte cald în acest moment, anotimpurile mai reci se apropie în mod constant. Pregătirea poate face diferența între a avea o ținută potrivită și la preț accesibil sau a acomoda resturile pe care nimeni nu și le-a dorit. Și în timp ce toamna și iarna nu sunt pe placul tuturor, în principal din cauza temperaturilor mai scăzute și a zilelor mai scurte, poți totuși să-ți înveselești starea de spirit cu haine colorate, care să-ți țină de cald în același timp. Dacă sunteți în căutarea inspirației, următoarele rânduri vă vor ajuta în acest sens, și fiți pregătiți pentru când temperaturile încep să scadă.

Foto Panourile fotovoltaice oferite de CEZ micilor fermieri din Dolj și Olt produc energie verde și sunt sursă vitală pentru irigarea culturilor

Panourile fotovoltaice oferite de CEZ micilor fermieri din Dolj și Olt produc energie verde și sunt sursă vitală pentru irigarea culturilor

Începând cu luna iulie a acestui an, gospodăriile a doi fermieri mici din Dolj și Olt sunt alimentate cu energie verde, produsă de panourile fotovoltaice oferite de CEZ, în campania “Sădim energie pentru viitor”. Harta cu energie verde este completată de investiția în alte 10 centrale fotovoltaice donate de companie instituțiilor de învățământ din 9 județe.

Foto Conceptul ideal pentru case moderne, proiecte diverse de la unii dintre cei mai buni arhitecți

Conceptul ideal pentru case moderne, proiecte diverse de la unii dintre cei mai buni arhitecți

Casa pe care ne-o dorim nu este întotdeauna îndeplinită și acest lucru se întâmplă din multe motive. Unul dintre cele mai frecvente este faptul că cei care proiectează nu ne ascultă dorințele și astfel nu pot fi îndeplinite. Dacă vrei să ai parte de conceptul ideal pentru casa ta de la unii dintre cei mai buni arhitecți, Smart Home Concept este locul perfect de unde îl poți obține! Vei găsi o echipă specializată în domeniu și care să te îndrume către bune decizii privind căminul tău. 

Foto Cât de eficiente sunt de fapt advertorialele?

Cât de eficiente sunt de fapt advertorialele?

Advertorialele sunt un fel de hibrizi între reclame și editoriale. Termenul a luat naștere în Statele Unite ale Americii, în anul 1960, prin unirea cuvântului ad cu editorial și așa a rezultat: advertorial.

Foto Ce trebuie să știi despre videochat înainte să te angajezi ca model?

Ce trebuie să știi despre videochat înainte să te angajezi ca model?

Vrei să te angajezi ca model de videochat, dar încă nu te simți pregătită să semnezi un contract de muncă în acest domeniu pentru că nu ai încă suficiente informații? Atunci citește până la capăt acest articol și află cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoști despre videochat înainte de a lua hotărârea de a deveni model.

Foto   Modalităţi de plată pentru facturile CAO. Cum să eviţi cozile

Modalităţi de plată pentru facturile CAO. Cum să eviţi cozile

Facturile pentru serviciile de apă și canalizare emise de CAO pot fi plătite, simplu și ușor, doar tastând de pe telefonul mobil sau mergând la un punct de plată  PayPoint,  Payzone sau Un-Doi, transmit reprezentanţii Companiei.

Foto Cartierele Sărăceşti şi Satu Nou din Slatina vor avea o nouă conductă de canalizare pentru apă uzată. Investiţia este în curs (FOTO)

Cartierele Sărăceşti şi Satu Nou din Slatina vor avea o nouă conductă de canalizare pentru apă uzată. Investiţia este în curs (FOTO)

Concomitent cu investiția de reabilitare şi deviere a rețelei de distribuție SP Oituz- strada Prelungirea Pitești din Slatina,  lucrare care face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”, Compania de Apă Olt are în desfășurare, cu fonduri proprii, o nouă investiție în zonă.

Foto  Avantaje, promoții și plăcerea jocurilor de noroc

Avantaje, promoții și plăcerea jocurilor de noroc

Există o categorie de jocuri de noroc care se bucură de cea mai mare popularitate, atât într-o sală izolată dintr-o localitate rurală, cât și în cel mai mare cazino din Las Vegas. Aceasta este reprezentată de sloturi sau jocuri ca la aparate.

Foto Staţiile de epurare din Corabia şi Vişina, reabilitate cu fonduri europene

Staţiile de epurare din Corabia şi Vişina, reabilitate cu fonduri europene

A fost semnat contractul pentru extinderea și reabilitarea facilităților de tratare a apei uzate pentru aglomerările Corabia și Vișina, proiect derulat de Compania de Apă Olt, cu finanţare europeană prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM). Practic vor fi reabilitate şi modernizate staţiile de epurare din cele două localităţi.

Foto Expo Flora Slatina, în weekendul 20-22 mai, în Parcul Tineretului

Expo Flora Slatina, în weekendul 20-22 mai, în Parcul Tineretului

Evenimentul dedicat comercianţilor de flori şi produse de artizanat Expo Flora revine la Slatina, după cei doi ani în care nu s-a desfăşurat din cauza restricţiilor COVID. Anul acesta, târgul se desfăşoară în perioada 20-22 mai.

Nu mai sunt