Actualitate

Foto Oltul, sub Cod Galben de ploi, lapoviţă şi viscol

Oltul, sub Cod Galben de ploi, lapoviţă şi viscol

Meteorologii au emis avertizări Cod Galben şi Cod Portocaliu de vreme rea. Ploile se vor transfora în lapoviţă şi ninsoare începând din noaptea de sâmbătă. 

Foto De săptămâna viitoare,  intră în vigoare Sistemul de  Garanție Returnare (SGR). Garanţie plătită pentru ambalajele reciclabile

De săptămâna viitoare, intră în vigoare Sistemul de Garanție Returnare (SGR). Garanţie plătită pentru ambalajele reciclabile

Producătorii și comercianții care introduc pe piaţa naţională produse ambalate, în ambalaje din sticlă, plastic sau metal, cu volume cuprinse între 0,1 l şi 3 l inclusiv, utilizate pentru a face disponibile pe piaţa naţională bere, mixuri de bere, mixuri de băuturi alcoolice, cidru, alte băuturi fermentate, sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare, ape minerale şi ape de băut de orice fel, vinuri şi spirtoase, au avut obligaţia să se înregistreze, până la data de 28 februarie 2023, în baza de date gestionată de către administratorul sistemului de garanție-returnare (SGR).  

Foto Marius Oprescu: Premierea olimpicilor şi sportivilor cu performanţe, mutată în ianuarie. CJ Olt primeşte colindătorii de Sărbători

Marius Oprescu: Premierea olimpicilor şi sportivilor cu performanţe, mutată în ianuarie. CJ Olt primeşte colindătorii de Sărbători

Elevii olimpici, profesorii lor, dar şi sportivii şi antrenorii din judeţul Olt cu performanţe deosebite obţinute în acest an vor fi premiaţi de Consiliul Judeţean. Preşedintele forului, Marius Oprescu, a explicat că premierea intrată în tradiţie va fi mutată în luna ianuarie. Totodată, el a anunţat că şi în acest an colindătorii vor fi primiţi la sediul instituţiei.

Foto Grădininţa cu Program Normal Nr. 1 Balş organizează concurs pentru postul de îngrijitoare

Grădininţa cu Program Normal Nr. 1 Balş organizează concurs pentru postul de îngrijitoare

Grădiniţa cu Program Normal Nr.1 din Balş organizează concurs pentru ocuparea unui post de îngrijitoare. Se cer studii generale sau medii absolvite cu diplomă, curs de igienă finalizat şi absolvit cu certificat, dar şi o vechime în muncă de trei ani. Dosarele se depun la sediul instituţiei până pe data de 28 noiembrie. 

Foto Slătioara, fără apă până la ora 16.00

Slătioara, fără apă până la ora 16.00

Compania de Apă Olt anunţă că din cauza unei avarii pe reţeaua de alimentare, apa va fi oprită astăzi, 14 noiembrie, până la ora 16.00, în toată comuna Slătioara.

Foto Doar cu programare la RAR. Ce activităţi sunt vizate

Doar cu programare la RAR. Ce activităţi sunt vizate

Redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul și înlocuirea Cărții de Identitate a vehiculului se pot face la RAR doar cu programare, anunţă reprezentanţii Registrului.

Foto Cum să deschizi sticlele de prosecco cu stil

Cum să deschizi sticlele de prosecco cu stil

Bulele dansante și strălucitoare ale prosecco-ului au cucerit inimile amatorilor de vinuri și ale iubitorilor de șampanie de-a lungul secolelor. Fie că te afli în mijlocul unui eveniment festiv sau vrei doar să-ți încânți simțurile cu aceste bule delicate, deschiderea unei sticle de prosecco poate fi o experiență memorabilă. Dar, dacă vrei să faci acest moment cu adevărat special, învață o tehnică spectaculoasă de deschidere a sticlelor cu vinuri spumante. 

Foto 10 tehnici eficiente de gestionare a stresului în timpul perioadelor intense din viața ta

10 tehnici eficiente de gestionare a stresului în timpul perioadelor intense din viața ta

Trăim într-o lume agitată, plină de provocări și cerințe zilnice care pot duce la niveluri ridicate de stres. Cu toții trecem prin perioade aglomerate și stresante în viața noastră, fie că este vorba despre proiecte la locul de muncă, examene, probleme personale sau orice altceva. Cu toate acestea, există diferite tehnici și strategii pe care le putem folosi pentru a face față stresului în timpul perioadelor intense. 

Nu mai sunt