Actualitate

Foto Primăria Slatina organizează concurs pentru postul de şofer

Primăria Slatina organizează concurs pentru postul de şofer

Primăria Municipiului Slatina, județul Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de șofer, treapta I – Serviciul administrativ. Dosarele se depun la sediul insituţiei.

Foto Meteorologii au emis un nou Cod Portocaliu de vijelii

Meteorologii au emis un nou Cod Portocaliu de vijelii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi și vijelii valabil începând de marți, ora 14:00, până miercuri, ora 10:00. Totodată, disconfortul termic se menţine ridicat.

Foto Astăzi încep Zilele Slatinei. Ce concerte sunt programate

Astăzi încep Zilele Slatinei. Ce concerte sunt programate

În perioada 1-3 iulie, primăria va organiza o nouă ediție a Zilelor Slatinei. Horia Brenciu, Dorian Popa, Raluka sau Sore se numără printre artiştii care vor urca pe scena din Parcul Tineretului.

Foto CNAIR: Reprezentantul UMB Spedition a depus o solicitare de încetare amiabilă a contractelor pentru că doreşte să se înscrie în termenul legal oferit de OUG 64/2022/ Acesta a dat asigurări că nu intenţionează să renunţe la contractele încheiate cu CNAIR

CNAIR: Reprezentantul UMB Spedition a depus o solicitare de încetare amiabilă a contractelor pentru că doreşte să se înscrie în termenul legal oferit de OUG 64/2022/ Acesta a dat asigurări că nu intenţionează să renunţe la contractele încheiate cu CNAIR

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) afirmă că reprezentantul UMB Spedition a depus la companie solicitările de încetare amiabilă a contractelor, precizând că în condiţiile actuale de creştere a preţurilor la materiale şi utilităţi se află în imposibilitatea finalizării contractelor. "Acesta a dat asigurări că nu intenţionează să renunţe la contractele încheiate cu CNAIR, ci doar să se asigure că firma sa va beneficia de prevederile noilor modificări legislative privind formulele de ajustare a preţurilor", susţin reprezentanţii CNAIR.

Foto Zeci de firme de construcții și proiectare, sancționate de CNAIR. Firma care construieşte Tronsonul I al Drumului Expres Craiova-Piteşti, pe listă

Zeci de firme de construcții și proiectare, sancționate de CNAIR. Firma care construieşte Tronsonul I al Drumului Expres Craiova-Piteşti, pe listă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a sancționat luni, 27 iunie, cu certificat negativ intermediar mai multe firme de construcții și de proiectare din cauza întârzierilor înregistrate în derularea contractelor, a anunțat ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu.

Foto De ce atmosfera romantică în videochat îți poate aduce mai mulți bani în cont? DESCOPERĂ secretul și pune-l în practică!

De ce atmosfera romantică în videochat îți poate aduce mai mulți bani în cont? DESCOPERĂ secretul și pune-l în practică!

Un model de videochat are libertatea de a se exprima în fața camerei în diferite moduri, în funcție de personalitatea pe care o etalează. Când vine vorba de atmosfera romantică în relația cu membrii, lucrurile se pot seta în așa fel încât să aibă parte doar de beneficii. De aceea, poți descoperi în rândurile următoare, câteva din trucurile fotomodelelor de videochat care mizează pe romantism și seducție. Te poți baza pe ele dacă vrei venituri consistente.

Foto Se prelungeşte programul la Serviciul Paşapoarte Olt

Se prelungeşte programul la Serviciul Paşapoarte Olt

Programul de lucru la Serviciul Paşapoarte Olt a fost prelungit cu două ore, potrivit unui comunicat remis de Prefectură, măsura fiind în vigoare până la mijlocul lunii august.

Foto Oltul, sub Cod Galben de ploi

Oltul, sub Cod Galben de ploi

Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben de instabilitate atmosferică începând de astăzi, 17 iunie, de la ora 11.00, până sâmbătă dimineaţă, la ora 06.00.

Foto Top 3 ponturi pentru experiențe mereu reușite într-un cazino virtual

Top 3 ponturi pentru experiențe mereu reușite într-un cazino virtual

Pasiunea pentru jocurile de noroc pe care tot mai mulți oameni și-o descoperă este una capabilă să genereze senzații unice. Adrenalina și bucuria pe care ți le oferă acest tip de jocuri sunt incomparabile cu alte trăiri. Cu toate acestea, este foarte important să ții cont de anumite aspecte, pentru a putea să ai parte mereu doar de experiențe pozitive, care să te bucure, să te distreze sau să te relaxeze după o zi dificilă de muncă sau într-o zi în care plictiseala pare de neclintit.

Foto Bărbat dat dispărut, găsit mort într-o pădure

Bărbat dat dispărut, găsit mort într-o pădure

Poliţiştii din Argeş au deschis un dosar penal după ce un bărbat, care a fost dat dispărut în urmă cu nouă zile, a fost găsit mort într-o pădure, în localitatea Călinești.

Foto VIDEO. Antrenorul slătinean, Marius Popa, condus pe ultimul drum

VIDEO. Antrenorul slătinean, Marius Popa, condus pe ultimul drum

Lacrimi şi durere la slujba de înmormântare a antrenorului de fotbal slătinean, Marius Popa, care s-a stins din viaţă vineri, 10 iunie, la doar 48 de ani. Marius Popa era directorul Clubului Sportiv Şcolar Slatina, dar şi şeful Centrului de Copii şi Juniori din cadrul CSM Slatina. Marius Popa lupta de aproximativ şase luni cu o boală necruţătoare.

Foto S-a stins din viaţă antrenorul slătinean Marius Popa

S-a stins din viaţă antrenorul slătinean Marius Popa

O veste tristă zguduie oraşul. Antrenorul slătinean Marius Popa s-a stins din viaţă, la doar 48 de ani. Acesta fusese diagnosticat cu o formă de cancer pulmonar, iar joi seara s-a simţit rău şi a fost solicitată ambulanţa, care l-a transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, cu saturaţie în oxigen de doar 30%. Din păcate, eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar.

Foto Cod Galben de ploi, în următoarele două zile

Cod Galben de ploi, în următoarele două zile

Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben, de instabilitate atmosferică temporar accentuată, şi cantități de apă însemnate, valabilă în toată ţara. Astfel, în intervalul 10 iunie, ora 14 - 12 iunie, ora 22, vor fi ploi torenţiale, vânt şi vijelii.

Nu mai sunt