Actualitate

Foto Care sunt echipele care pot face surpriza în acest sezon de Liga 1?

Care sunt echipele care pot face surpriza în acest sezon de Liga 1?

Liga 1 are parte de o primă parte a sezonului destul de diferită de așteptările tuturor. Realist vorbind, majoritatea microbiștilor se așteptau să asiste la o bătălie pentru titlu între CFR Cluj și FCSB, având în vedere valoarea loturilor și bugetele puse la dispoziție de conducerile celor două cluburi.

Foto Furnizarea apei va fi sistată luni în Piatra-Olt şi Slătioara

Furnizarea apei va fi sistată luni în Piatra-Olt şi Slătioara

UPDATE: Compania de APĂ Olt a venit cu o rectificare. Apa va fi sistată doar în localităţile Piatra-Olt şi Slătioara, fără municipiul Slatina.Locuitorii Piatra-Olt şi Slătioara nu vor avea apă la robinete luni, 3 octombrie. Furnizarea apei va fi sistată la ora 7.00, iar serviciul de alimentare se va relua după miezul nopţii.

Foto Oltul, sub Cod Galben de vânt

Oltul, sub Cod Galben de vânt

Meteorologii au emis o avertizare  Cod Galben de intensificări ale vântului, ce vizează inclusiv judeţul Olt, începând de duminică dimineaţa.

Foto Manager SJU Slatina: Contractul de gaze a fost preluat de OMV Petrom, vechiul furnizor ne-a notificat că nu mai poate furniza cantitatea necesară

Manager SJU Slatina: Contractul de gaze a fost preluat de OMV Petrom, vechiul furnizor ne-a notificat că nu mai poate furniza cantitatea necesară

La începutul lunii septembrie, furnizorul de gaze al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, CEZ, a notificat unitatea sanitară că nu va mai putea furniza cantitatea necesară de gaze, astfel că cel mai mare spital din judeţ a fost nevoit să apeleze la FUI - furnizori de ultimă instanţă. 

Foto VIDEO. Şedinţă cu patronatele şi sindicatele de la Alro Slatina: „Încercăm să supravieţuim, căutăm soluţii să reducem preţurile”

VIDEO. Şedinţă cu patronatele şi sindicatele de la Alro Slatina: „Încercăm să supravieţuim, căutăm soluţii să reducem preţurile”

Preţurile prea mari la energie, dar şi lipsa cantităţilor necesare celui mai mare consumator din ţară, Alro Slatina, au adus o serie de probleme privind capacitatea de producţie. S-a ajuns la închiderea a trei hale de electroliză, iar sindicatele îşi fac griji pentru muncitorii care vor rămâne pe drumuri. S-au cerut măsuri concrete din partea Guvernului, Ministerului Energiei şi celor de la ANRE, însă situaţia nu s-a rezolvat.

Foto Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut - Ambii au ajuns la Poliție, cu urme vizibile de violență

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut - Ambii au ajuns la Poliție, cu urme vizibile de violență

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut, vineri seara, și au ajuns la Secția de Poliție din Snagov. Ambii se acuză reciproc și spun că celălalt a agresat. În prezent, cei doi sunt audiați de polițiști. Potrivit unor surse, șoferul lui Reghe ar fi fost martor la agresiuni. Anamaria a cerut ordin de protecție.

Foto Unde putem arunca mobila veche sau deşeurile provenite din renovarea casei şi care sunt amenzile, în Slatina, dacă nu respectăm legea

Unde putem arunca mobila veche sau deşeurile provenite din renovarea casei şi care sunt amenzile, în Slatina, dacă nu respectăm legea

Dacă aruncăm mobila veche sau molozul rezultat din renovarea casei la punctele de colectare a gunoiului din Slatina, riscăm amenzi de până la o mie de lei. Pentru a evita amenda, trebuie contactat operatorul local de salubritate care, contra cost, vine şi ridică aceste deşeuri şi le depozitează în locurile special amenajate.

Foto Apartament nou? Top 7 lucruri pe care trebuie să le achiziționezi imediat

Apartament nou? Top 7 lucruri pe care trebuie să le achiziționezi imediat

Dacă ți-ai achiziționat un nou apartament, atunci cu siguranță a venit etapa mult așteptată și anume, decorarea întregii locuințe. Cu siguranță ai deja plănuit cum îți dorești să arate fiecare încăpere în parte, ce stil vei adopta sau ce culori vor fi predominate.

Foto Cum să ai un păr mătăsos și sănătos? Iată 3 sfaturi pe care trebuie să le urmezi!

Cum să ai un păr mătăsos și sănătos? Iată 3 sfaturi pe care trebuie să le urmezi!

Părul necesită o îngrijire constantă – de aceea, trebuie să te asiguri că alegi cele mai bune metode pentru a avea grijă de el. Atât tehnicile pe care le folosești în rutina ta zilnică de îngrijire, cât și produsele pe care le utilizezi au o influență majoră asupra felului în care podoaba ta capilară va arăta. Așadar, dacă vrei să ai un fir de păr rezistent, mătăsos și, mai ales, plin de vitalitate, este important să cunoști toate secretele pe care le poți pune în practică în permanență, cu scopul de a ajunge la rezultatul dorit. 

Foto Cele mai populare 3 branduri de cărucioare în 2022

Cele mai populare 3 branduri de cărucioare în 2022

Alegerea unui cărucior potrivit poate fi un proces uneori copleșitor pentru mamele la primul copil, având în vedere cât de multe modele și opțiuni sunt pe piață. În funcție de zona unde locuiești, în funcție de stilul de viață al familiei, cât și de bugetul alocat, trebuie să faci o alegere care să se potrivească nevoilor familiei, dar mai ales să ofere noului membru un spațiu confortabil și comod pentru plimbare, dar și pentru momentele în care va adormi la plimbare. 

Foto Cod Galben de ploi şi vânt, în toată ţara

Cod Galben de ploi şi vânt, în toată ţara

Se strică vremea, începând din această după-amiază, când intră în vigoare un Cod Galben de instabilitate atmosferică, valabil în intervalul 16 septembrie, ora 12:00 – 17 septembrie, ora 12:00.

Foto TOP 3 modele de căști Samsung pe care merită să le cumperi în 2022

TOP 3 modele de căști Samsung pe care merită să le cumperi în 2022

Căștile au devenit un accesoriu indispensabil pentru utilizatorii de laptopuri, telefoane mobile sau tablete. Cu ajutorul acestor dispozitive, se poate reda la o calitate foarte ridicată conținut audio de toate felurile. Căștile au utilitate atunci când vrei să asculți muzică, să testezi cele mai noi jocuri video sau să te bucuri de un podcast într-o manieră clară. 

Foto Piatra-Olt: Şcoala Gimnazială Piatra, reabilitată cu fonduri europene. Rutele microbuzelor şcolare către Liceul Tehnologic, unde vor învăţa toţi elevii din oraş

Piatra-Olt: Şcoala Gimnazială Piatra, reabilitată cu fonduri europene. Rutele microbuzelor şcolare către Liceul Tehnologic, unde vor învăţa toţi elevii din oraş

Primarul oraşului Piatra-Olt, Nicuşor Rada, a transmis un mesaj în pragul noului an şcolar, explicând că toţi elevii din localitate vor învăţa într-o singură clădire, având în vedere că Şcoala Gimnazială Piatra se află într-un amplu proiect de reabilitare, modernizare şi dotare, cu fonduri europene.

Foto Champions League 2022/2023: Care sunt echipele care ar putea produce surpriza în acest sezon?

Champions League 2022/2023: Care sunt echipele care ar putea produce surpriza în acest sezon?

Cu siguranță că UEFA Champions League este una dintre competițiile în care marile surprize apar destul de greu. Până la urmă și în lumea fotbalului tot banii dictează tot ce se întâmplă, iar cluburile care au cele mai mari bugete tind în general să facă și cele mai mari performanțe. Tocmai de aceea, poate să fie o luptă inegală și extrem de dificilă pentru echipele mici să producă marea surpriză. 

Foto Încă nu ai aflat cât de utile pot fi ceasurile inteligente? Descoperă aici 3 dintre cele mai importante caracteristici ale acestora!

Încă nu ai aflat cât de utile pot fi ceasurile inteligente? Descoperă aici 3 dintre cele mai importante caracteristici ale acestora!

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi ca toată activitatea corpului tău să fie monitorizată 24/7 și să nu fii pus în situația de a afla întâmplător, în urma unei vizite la medic, că lucrurile nu merg atât de bine pe cum credeai? Vrei să-ți pui viața la punct, să devii mai organizat și să ții o evidență a lucrurilor? Ei bine, dacă răspunsul la aceste 2 întrebări este da, atunci soluția pentru tine este un ceas inteligent. Dacă ai devenit curios, acest articol descrie cele mai importante 3 caracteristici ale unui astfel de ceas, așadar dacă ești interesat, urmărește-l până la final pentru a afla detalii interesante!

Foto Cod Portocaliu de ploi. Avertizarea valabilă până vineri seara

Cod Portocaliu de ploi. Avertizarea valabilă până vineri seara

Meteorologii au actualizat avertizările de instabilitate atmosferică. Astfel, începând de astăzi, de la ora 12.00, până vineri, la ora 21.00, va intra în vigoare un Cod Portocaliu, care vizează şi Oltenia.

Nu mai sunt