Actualitate

Foto Alexandru Drăghia, din Caracal, va reprezenta interesele tinerilor români la ONU

Alexandru Drăghia, din Caracal, va reprezenta interesele tinerilor români la ONU

Alexandru Drăghia, elev la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal, şi Ana Maria Lăzăruc, din Iaşi, sunt delegaţii României la ONU, pentru a reprezenta interesele a peste cinci milioane de tineri români la Națiunile Unite în cadrul lucrărilor Adunării Generale la New York. 

Foto Oltul, sub Cod Galben de vânt

Oltul, sub Cod Galben de vânt

Meteorologii au emis avertizare Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ și viscol în zona de munte, în timp ce pentru zona Olteniei şi Transilvaniei este în vigoare o avertizare de intensificări ale vântului. Atenţionările sunt valabile în intervalul 1 februarie, ora 10.00, 3 februarie, ora 10.00. 

Foto Bazinul de înot, din Slatina, deschis în zilele 23-24 ianuarie

Bazinul de înot, din Slatina, deschis în zilele 23-24 ianuarie

Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” va fi închis în zilele 23-24 ianuarie, în timp ce Bazinul Didactic de Înot va avea program normal de funcţionare, anunţă reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal Slatina, care administrează cele două obiective. 

Foto 24 ianuarie, zi liberă de la stat. Minivacanță de patru zile

24 ianuarie, zi liberă de la stat. Minivacanță de patru zile

24 ianuarie 2023 a fost votată zi liberă de la stat. Guvernul a decis ca în acest an, ziua de 23 ianuarie să fie punte pentru bugetari. În fiecare an, la data de 24 ianuarie, românii sărbătoresc Ziua Unirii Principatelor Române, denumită și Mica Unire.

Foto Informare meteo de vânt şi precipitaţii, în următoarele zile

Informare meteo de vânt şi precipitaţii, în următoarele zile

Meteorologii au emis o informare meteo de vreme rea, valabilă în toată ţara, în intervalul 16 ianuarie, ora 17 – 19 ianuarie, ora 20.00. Se vor semnala precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului şi  viscol în zona montană înaltă.

Foto Real Madrid ar putea face istorie prin ofertele de prestigiu primite

Real Madrid ar putea face istorie prin ofertele de prestigiu primite

O istorie pe care Real Madrid ar vrea să o scrie în acest sezon odată cu ofertele de prestigiu pe care le-a primit... Real Madrid a câștigat cel de-al treizeci și șaselea titlu în liga spaniolă și cea de-a cincisprezecea coroană în Champions League, iar Merengues vrea chiar mai mult: nu numai să își păstreze titlul în Supercupa Spaniei, ci și să câștige prima Copa del Rey din 2014. Probabil că va avea șanse.

Foto Slatina 655. Cine sunt personalităţile care, în acest an, primesc titlul de cetăţean de onoare

Slatina 655. Cine sunt personalităţile care, în acest an, primesc titlul de cetăţean de onoare

Ediţia cu numărul şapte a manifestării „Gala Laureaţilor” este organizată de Primăria Slatina, în perioada 20-24 ianuarie 2023, pentru a marca 655 de ani de la prima atestare documentară a oraşului. În cadrul manifestării, vor fi acordate noi titluri de cetăţeni de onoare, medicului Mircea Şerbu şi profesorului Dumitru Nica.

Foto Informare meteo: Ploi şi vânt, în toată ţara

Informare meteo: Ploi şi vânt, în toată ţara

Administraţia Naţională de meteorologie a emis o informare meteo de ploi şi vânt, care vizează întreaga ţară, valabilă în intervalul 9 ianuarie-11 ianuarie, ora 18.00. La munte va ninge.

Foto Cine ia titlul în Spania? Real Madrid NU este favorită în acest sezon!

Cine ia titlul în Spania? Real Madrid NU este favorită în acest sezon!

Real Madrid și Barcelona sunt două dintre cele mai importante cluburi de fotbal din întreaga lume. Foarte mulți fani și analiști le consideră, de altfel, drept cele mai mari cluburi din istorie. „Galacticii“ lui Carlo Ancelotti și „extratereștrii“ lui Xavi Hernandez se înfruntă în acest sezon pentru cucerirea titlului în Spania, iar duelul se anunță a fi unul extrem de încins. 

Foto Ce poate influenţa succesul în muncă sau atingerea scopurilor vieţii? Cum să găseşti motivaţia fără mari eforturi?

Ce poate influenţa succesul în muncă sau atingerea scopurilor vieţii? Cum să găseşti motivaţia fără mari eforturi?

Fiecare din noi adesea avem mai mulți inamici comuni atunci când este vorba despre atingerea scopurilor și productivitatea în muncă. Pe lângă procrastinare, lipsa de încredere în noi înșine și diferite frici, cel mai des suntem lipsiți de motivație. E ca și cum o mașină ar rămâne în mijlocul autostrăzii fără benzină sau motorină. Știi unde să ajungi dar nu mai ai energia necesară.

Foto Ai chef de distracție? Iată ce opțiuni îți oferă experiența într-un cazinou virtual

Ai chef de distracție? Iată ce opțiuni îți oferă experiența într-un cazinou virtual

Jocurile de noroc îți oferă o alternativă accesibilă, versatilă și mereu disponibilă de distracție. Iar odată cu apariția cazinourilor virtuale, au apărut posibilități foarte avantajoase pentru cei interesați de acest domeniu. Într-un cazinou virtual, ai posibilitatea de a testa o mulțime de variante de jocuri și poți să profiți și de avantaje care nu sunt disponibile în sălile de joc de teren. 

Nu mai sunt