Administraţie

Foto Cadastru gratuit în mai multe localităţi din Olt. Lista

Cadastru gratuit în mai multe localităţi din Olt. Lista

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a demarat o licitaţie pentru achiziţionarea serviciilor de înregistrare sistematică în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din 92 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT), din 26 de judeţe. Pe listă se află şi 19 comune din judeţele Olt şi Dolj.

Foto Ministerului Dezvoltării consolidează Liceul „Ioniţă Asan” din Caracal, clădire încadrată în clasa I de risc seismic

Ministerului Dezvoltării consolidează Liceul „Ioniţă Asan” din Caracal, clădire încadrată în clasa I de risc seismic

Liceul Teoretic „Ioniţă Asan” din Caracal se numără printre cele 31 de unități de învățământ care vor primi finanțare prin Programul național de investiții ”Școli sigure și sănătoase”. Imobilul în care funcţionează unitatea de învăţământ este încadrat în Clasa de risc seismic I şi are nevoie de consolidare.

Foto Întâlnire de lucru cu autoritățile locale din județ, organizată de ADR Sud-Vest Oltenia, în sala de şedinte a CJ Olt (FOTO)

Întâlnire de lucru cu autoritățile locale din județ, organizată de ADR Sud-Vest Oltenia, în sala de şedinte a CJ Olt (FOTO)

Reprezentanţii Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management, au avut o întâlnire, în sala de şedinţe a CJ Olt, cu autorităţile publice locale din judeţ, pe tema oportunităților de finanțare din Programul Regional Sud-Vest (PR SV) Oltenia 2021-2027.

Foto eSlatina, proiect de 3 milioane lei din fonduri europene, finalizat. Mai multe servicii ale Primăriei, infomatizate

eSlatina, proiect de 3 milioane lei din fonduri europene, finalizat. Mai multe servicii ale Primăriei, infomatizate

Persoanele fizice și juridice din Slatina își vor putea plăti taxele și impozitele locale și vor putea obține diverse documente fără să se mai prezinte la ghișeele primăriei, după ce instituția a implementat proiectul privind informatizarea serviciilor publice, în valoare de aproape trei milioane de lei,fonduri europene.

Foto Guvernul, aşteptat să emită o hotărâre pentru reluarea construcţiei la Sala Polivalentă Slatina

Guvernul, aşteptat să emită o hotărâre pentru reluarea construcţiei la Sala Polivalentă Slatina

Compania Naţională de Investiţii a primit studiul de fezabilitate actualizat pentru Sala Polivalentă Slatina, urmând a se emite o Hotărâre de Guvern pentru contractarea lucrărilor de execuţie. Informaţiile au fost confirmate de senatorul de Olt Siminica Mirea, care a transmis o interpelare pe această temă către ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

Nu mai sunt