Administraţie

Foto Apel către angajaţii Primăriei să continue să-şi facă treaba, şi în următoarele patru luni, şi să nu cedeze presiunilor şi ameninţărilor  (VIDEO)

Apel către angajaţii Primăriei să continue să-şi facă treaba, şi în următoarele patru luni, şi să nu cedeze presiunilor şi ameninţărilor (VIDEO)

Primarul în funcţie al Slatinei, Emil Moţ, a avut joi o întâlnire cu funcţionari din mai multe servicii din subordinea municipalităţii în cadrul căreia le-a cerut acestora să nu cedeze presiunile la care sunt supuşi de primarul ales şi să continue să-şi facă treaba aşa cum trebuie.

Foto Staţii pentru călători inteligente, în Slatina. Informare în timp real cu privire la transportul în comun (FOTO)

Staţii pentru călători inteligente, în Slatina. Informare în timp real cu privire la transportul în comun (FOTO)

Cel două proiecte ce vizează modernizarea transportului public în comun din municipiul Slatina, ce însumează aproximativ 17 milioane lei, bani europeni, sunt aproape de final. Este vorba despre instalarea a 41 de noi staţii pentru călători moderne, 21 de automate de bilete, dar şi implementarea unui sistem de e-ticketing care le facilitează călătorilor procurarea de bilete

Foto Peste 37 de km din DJ 679, reabilitaţi cu fonduri europene. Oprescu: „Valoarea investiţiei este de 60 de milioane de euro”

Peste 37 de km din DJ 679, reabilitaţi cu fonduri europene. Oprescu: „Valoarea investiţiei este de 60 de milioane de euro”

Drumul Judeţean 679 se va moderniza şi reabilita între comuna Tufeni, de la km 48+082, până după satul Bușca, comuna Mihăești, la km 86+697. Practic, sunt peste 37 de kilometri care vor fi refăcuţi şi modernizaţi prin accesarea fondurilor europene. Valoarea investiţiei este de 60 de milioane de euro, iar termenul de execuţie este de 26 de luni.

Foto Marcel Ciolacu, la Slatina: Se va promova hotărârea de guvern pentru un nou stadion, foarte curând. Despre candidatul PNL: Nu va câștiga alegerile!

Marcel Ciolacu, la Slatina: Se va promova hotărârea de guvern pentru un nou stadion, foarte curând. Despre candidatul PNL: Nu va câștiga alegerile!

Prezent la Slatina, premierul Marcel Ciolacu a asigurat că va fi emisă hotărârea de guvern pentru noul Stadion „1 Mai”, admiţând voalat că PNL a sabotat proiectul la instigarea candidatului PNL pentru primăria municipiului. El a adăugat despre acesta din urmă că „nu va câştiga alegerile în acest mod!”.

Foto Situaţie tragicomică, la Brebeni: Primăria a instalat, în 2022, ghirlande luminoase deasupra străzilor din localitate şi nu le-a mai dat jos niciodată (FOTO)

Situaţie tragicomică, la Brebeni: Primăria a instalat, în 2022, ghirlande luminoase deasupra străzilor din localitate şi nu le-a mai dat jos niciodată (FOTO)

O primărie din Olt a montat ghirlande luminoase pentru Sărbătorile de Iarnă în mai multe puncte din comună şi nu le-a mai dat jos niciodată, din 2022 şi până acum. Instalaţiile din Brebeni s-au degradat din cauza condițiilor meteo şi atârnă peste drumul judeţean DJ 546, care traversează comuna, dar şi peste mai multe uliţe ale localităţii.

Foto Bilete de autobuz prin SMS, la Slatina

Bilete de autobuz prin SMS, la Slatina

Compania de transport în comun din Slatina, Loctrans, implementează un sistem de achiziţionare a biletelor de călătorie prin SMS.

Foto Din weekend e oficial: Slatina primeşte trotinete electrice Bolt

Din weekend e oficial: Slatina primeşte trotinete electrice Bolt

Compania Bolt, alături de Primăria Slatina, lansează duminică, 12 mai, la ora 11.00,  trotinetele electrice Bolt în municipiul reşedinţă de judeţ. Evenimentul se desfăşoară în Parcul Tineretului şi este dedicat importanței transportului ecologic pentru mediul urban, precum și siguranței rutiere pentru utilizatorii de trotinete electrice.

Foto Primăria Slatina, fonduri nerambursabile pentru activităţi de interes local

Primăria Slatina, fonduri nerambursabile pentru activităţi de interes local

Primăria Slatina sprijină, şi în acest an, organizaţiile neguvernamentale, asociaţii sau fundaţii, dar şi persoane fizice în derularea de acţiuni de interes public local. Astfel 14 proiecte au primit finanţare nerambursabilă, cea mai mare sumă, de 140.000 de lei, fiind alocată Asociaţiei Familia Motociliştilor, care va organiza cea de-a treia ediţie a South-Side Biker Fest. 

Foto Se lucrează la conectarea Drumului Expres de Centura de Nord a Craiovei (VIDEO)

Se lucrează la conectarea Drumului Expres de Centura de Nord a Craiovei (VIDEO)

Drumul expres a ajuns în Craiova, iar lucrările sunt în plină desfășurare! Direcţia de Drumuri a postat imagini recente cu progresul lucrărilor la pasajul peste Centura de Nord, care va facilita accesul spre strada Teilor din municipiul Craiova. Această nouă conexiune va asigura legătura eficientă între Drumul Expres 12 Craiova-Piteşti și Bănie.

Nu mai sunt