Administraţie

Foto Sens unic pe strada Tunari din Slatina

Sens unic pe strada Tunari din Slatina

Traficul rutier se desfăşoară în sens unic, pe strada Tunari din Slatina, dinspre bulevardul AI Cuza spre strada Drăgăneşti.

Foto Reabilitarea DN 67 B, care trece prin nordul judeţului Olt, blocată

Reabilitarea DN 67 B, care trece prin nordul judeţului Olt, blocată

Reabilitarea drumului naţional DN 67 B, care trece şi prin judeţul Olt, este blocată după ce Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova încearcă să rezilieze contractul cu o asociere de firme, semnat în urmă cu aproximativ 12 ani.

Foto Drumul Expres Craiova-Piteşti: Cum arată acum ultimul punct critic ce mai stă în calea deschiderii traficului pe tronsonul care ocolește Slatina

Drumul Expres Craiova-Piteşti: Cum arată acum ultimul punct critic ce mai stă în calea deschiderii traficului pe tronsonul care ocolește Slatina

Deschiderea traficului pe următorul tronson al Drumului Expres DEx12 Craiova - Pitești, porțiunea de peste 20 de kilometri care va ocoli Slatina, va avea loc pe 28 iulie, însă lucrările nu sunt încă pe deplin finalizate, iar într-un punct de pe traseu constructorul român trage tare pentru a finaliza la timp.

Foto Centura Slatinei, singurul şantier pe care UMB nu opreşte lucrul. CNAIR, notificată de constructorul băcăuan

Centura Slatinei, singurul şantier pe care UMB nu opreşte lucrul. CNAIR, notificată de constructorul băcăuan

Unul dintre cei mai importanți antreprenori generali de pe proiectele majore de infrastructură rutieră, UMB Spedition, a luat o decizie fără precedent: începând de luni, 11 iulie 2022, nu își va mai chema oamenii la muncă, potrivit ONG-ului Asociaţia Pro Infrastructură. Săptămâna curentă este una de odihnă, conform procedurilor interne, angajații UMB lucrând 14 ore pe zi plus sâmbetele.

Nu mai sunt