Administraţie

Foto Bani din PNRR pentru reabilitarea mai multor clădiri publice din Olt. LISTA

Bani din PNRR pentru reabilitarea mai multor clădiri publice din Olt. LISTA

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 120 de noi contracte de finanțare prin componenta C10 - Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență. Printre beneficiari se numără şi primării din judeţul Olt.

Foto   Slatina: Ce se întâmplă dacă încă n-aţi depus declaraţia pentru gunoi

Slatina: Ce se întâmplă dacă încă n-aţi depus declaraţia pentru gunoi

Slătinenii care nu au făcut-o încă trebuie să depună la Direcţia Economică din subordinea Primăriei o declaraţie pentru stabilirea taxei speciale de salubritate, care a intrat în vigoare, anul trecut, odată cu operaţionalizarea la nivelul întregului judeţ a colectării deşeurilor în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor (SMID).

Foto Finanţare prin PNRR pentru extinderea sistemelor de supraveghere video şi mobilier urban inteligent, în 13 comune şi un oraş din Olt

Finanţare prin PNRR pentru extinderea sistemelor de supraveghere video şi mobilier urban inteligent, în 13 comune şi un oraş din Olt

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat 242 de noi contracte finanțate prin componenta C10 - Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență. Valoarea totală a contractelor este de 400.471.379,91 lei și au fost încheiate între autoritățile publice locale din 230 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării.  Mai multe primării din judeţul Olt se numără printre beneficiari.

Foto  Nicolae Ciucă anunţă ca prioritate studiul de fezabilitate pentru drumul expres Găneasa – Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni, pentru conexiunea dintre drumul expres Piteşti – Craiova şi autostrada Piteşti – Sibiu

Nicolae Ciucă anunţă ca prioritate studiul de fezabilitate pentru drumul expres Găneasa – Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni, pentru conexiunea dintre drumul expres Piteşti – Craiova şi autostrada Piteşti – Sibiu

Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunţat joi, la Horezu, că în urma discuţiilor cu membrii PNL Vâlcea o prioritate o reprezintă studiul de fezabilitate pentru Drumul expres Găneasa – Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni, în felul acesta reuşind să se realizeze conexiunea dintre drumul expres Piteşti – Craiova şi autostrada Piteşti – Sibiu, citat de News.ro.

Foto Locuinţe pentru tineri, construite cu finanţare prin PNRR, la Caracal şi Crâmpoia

Locuinţe pentru tineri, construite cu finanţare prin PNRR, la Caracal şi Crâmpoia

Ministrul Cseke Attila a semnat 30 de noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri și locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate și învățământ. Două dintre acestea sunt din judeţul Olt, la Caracal şi Crâmpoia.

Foto Preşedintele CJ Olt: „Primarii au reuşit să-şi închidă bugetele, mai sunt cazuri izolate în care vor rămâne unele facturi către furnizori, dar vor putea fi plătite la începutul anului viitor”

Preşedintele CJ Olt: „Primarii au reuşit să-şi închidă bugetele, mai sunt cazuri izolate în care vor rămâne unele facturi către furnizori, dar vor putea fi plătite la începutul anului viitor”

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, spune că nu vor exista primării care să nu-şi poată plăti salariile în luna decembrie, iar faptul că săptămâna viitoare vom avea bugetul naţional aprobat este un lucru benefic. 

Foto FOTO. Sediu nou pentru Asociaţia Comunelor din România, Filiala Olt. „Este casa noastră, a tuturor primarilor”

FOTO. Sediu nou pentru Asociaţia Comunelor din România, Filiala Olt. „Este casa noastră, a tuturor primarilor”

Pentru prima dată de la înfiinţare, în 2001, Filiala judeţeană Olt a Asociaţiei Comunelor din România a sediu propriu. Cu efortul preşedintelui ACoR Olt, Gheorghe Florin Tiutiu, primarul comunei Nicolae Titulescu, şi spijinul primarilor care fac parte din organizaţie, s-a reuşit achiziţionarea unui spaţiu, care astăzi a fost inaugurat. 

Nu mai sunt