Administraţie

Foto Centura Slatinei, singurul şantier pe care UMB nu opreşte lucrul. CNAIR, notificată de constructorul băcăuan

Centura Slatinei, singurul şantier pe care UMB nu opreşte lucrul. CNAIR, notificată de constructorul băcăuan

Unul dintre cei mai importanți antreprenori generali de pe proiectele majore de infrastructură rutieră, UMB Spedition, a luat o decizie fără precedent: începând de luni, 11 iulie 2022, nu își va mai chema oamenii la muncă, potrivit ONG-ului Asociaţia Pro Infrastructură. Săptămâna curentă este una de odihnă, conform procedurilor interne, angajații UMB lucrând 14 ore pe zi plus sâmbetele.

Foto Primăria Brebeni din judeţul Olt, printre primii beneficiari ai banilor veniţi prin PNRR. Sediul instituţiei, reabilitat

Primăria Brebeni din judeţul Olt, printre primii beneficiari ai banilor veniţi prin PNRR. Sediul instituţiei, reabilitat

Primele şapte contracte din România, finanțate din Planul National de Redresare și Reziliență, în valoare de peste 92 milioane de lei, au fost semnate, marţi, de ministrul dezvoltării, Cseke Attila, în prezența prim-ministrului Nicolae-Ionel Ciucă. Printre acestea se numără reabilitatea sediului Primăriei Brebeni din judeţul Olt, în valoare de peste două milioane lei.

Foto Staţie de epurare la standarde europene, în Balş. Compania de Apă a semnat contractul de finanţare

Staţie de epurare la standarde europene, în Balş. Compania de Apă a semnat contractul de finanţare

Compania de Apă Olt a semnat al 22-lea contract, din cele 26 contracte de lucrări, din cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă ”Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”. Este vorba despre „Îmbunătățirea facilităților de tartare a apei uzate pentru aglomerarea Balș” ce presupune extinderea şi modernizarea staţiei de epurare din oraşul de pe Olteţ.

Foto  Primăria Slatina a început reabilitarea clădirii Cercului Militar de pe strada Ionaşcu

Primăria Slatina a început reabilitarea clădirii Cercului Militar de pe strada Ionaşcu

Lucrările de reabilitare şi modernizare a clădirii fostului Cerc Militar din Slatina - Casa Armatei - sunt în plină desfăşurare. Investiţia este finanţată de Primăria Slatina, fiind o obligaţie în urma preluării de către administraţia locală a terenului fostei unităţi militare din municipiu. Clădirea datează din anii ’30, fiind construită de un arhitect italian, stabilit în localitate.

Nu mai sunt