Eveniment

Foto Grav accident feroviar. Mai multe persoane, în stare gravă (VIDEO)

Grav accident feroviar. Mai multe persoane, în stare gravă (VIDEO)

Traficul rutier este blocat pe centura de ocolire a oraşului Călimăneşti din judeţul Vâlcea după ce un TIR a lovit un stâlp de electricitate. În cădere, stâlpul a fost agăţat şi de un tren de persoane şi a angrenat alţi doi stâlpi. Trei persoane sunt în stare gravă.

Foto O femeie a fost ucisă de soţ şi îngropată în grădină

O femeie a fost ucisă de soţ şi îngropată în grădină

O femeie din Dolj, care fusese dată dispărută, vineri, a fost găsită îngropată în comuna Şimnicu de Sus. Ea fusese ucisă bătaie de soţ, încă din luna aprilie, bărbatul încercând ulterior să scape de cadavru.

Foto Un tânăr care a provocat un accident mortal, la Scărişoara, reţinut de poliţie. Iniţial, el a declarat că maşina era condusă de iubita sa

Un tânăr care a provocat un accident mortal, la Scărişoara, reţinut de poliţie. Iniţial, el a declarat că maşina era condusă de iubita sa

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Scărişoara, a fost reţinut de poliţiştii din Olt după ce, joi, a lovit cu maşina mortal un biciclist în vârstă de 15 ani. El le-a declarat oamenilor legii că maşina fusese condusă de iubita sa, o tânără în vârstă de 21 de ani, însă a fost prins cu minciuna.

Foto  Accident mortal, între Caracal şi Redea. O maşină a lovit o căruţă

Accident mortal, între Caracal şi Redea. O maşină a lovit o căruţă

Un căruţaş în vârstă de 59 de ani, din judeţul Olt, a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce atelajul pe care îl conducea a fost lovit de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 24 de ani. Accidentul s-a petrecut pe drumul judeţean DJ 542, între municipiul Caracal și comuna Redea, județul Olt.

Nu mai sunt