Eveniment

Foto VIDEO. Incendiu la o topitorie din Slatina

VIDEO. Incendiu la o topitorie din Slatina

Incendiu în această dimineaţă la o topitorie din Slatina. Ard aproximativ trei tone de combustibil uşor şi mai multe rezervoare de combustibil. Nu sunt victime.

Foto Percheziţii la un braconier din Crâmpoia. Ce au găsit poliţiştii

Percheziţii la un braconier din Crâmpoia. Ce au găsit poliţiştii

O percheziţie a fost desfăşurată, duminică, la Crâmpoia, la locuinţa unui tânăr în vârstă de 22 de ani, cercetat pentru braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Oamenii legii au găsit mai mulţi câţi ogari şi o armă cu aer comprimat, deţinută ilegal.

Foto Grupările care furau produse petroliere direct din conductele OMV Petrom. Cum acţionau hoţii

Grupările care furau produse petroliere direct din conductele OMV Petrom. Cum acţionau hoţii

Şase persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 47 de ani au fost plasate sub control judicar pentru 60 de zile, în dosarul privind furtul de produse petroliere, direct din conductele OMV Petrom, procurorii şi poliţiştii olteni efectuând percheziţii în judeţele Olt, Teleorman şi Argeş. Ancheta a dus la destructurarea a patru grupări, care aveau un mod de operare foarte complex.

sursa foto: captură portal Judecătoria Balş

Un şofer din Olt a demonstrat, în instanţă, că pe tronsonul unde Poliţia susţinea că e o limită de 50 km/h, limita era de 90 km/h

Un şofer din Olt a reuşit să-şi recupereze în instanţă permisul de conducere, ce îi fusese reţinut pentru depăşirea vitezei legale pe un tronson al drumului judeţean DJ 677, în comuna Slătioara. Şoferul a demonstrat că în zonă nu era limită de 50 km/h, aşa cum a susţinut poliţistul care l-a lăsat pieton, ci o limită de 90 km/h.

Foto Transport ilegal de lemne, depistat pe raza localităţii Oboga

Transport ilegal de lemne, depistat pe raza localităţii Oboga

Un nou transport ilegal de lemne a fost depistat pe raza judeţului Olt, miercuri seara, în localitatea Oboga. Un bărbat, din Argeş, transporta cu o autilitară o cantitate mai mare decât cea înscrisă pe aviz.

Foto Un bărbat din Scorniceşti, de negăsit după ce a plecat de la Spitalul Slatina, unde venise pentru investigaţii

Un bărbat din Scorniceşti, de negăsit după ce a plecat de la Spitalul Slatina, unde venise pentru investigaţii

UPDATE: Bărbatul a fost identificat în municipiul Slatina. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni.ŞTIREA INIŢIALĂ: Un bărbat în vârstă de 67 de ani,  din orașul Scornicești, care ar fi plecat voluntar de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla pentru investigații, și nu a mai revenit, este căutat de poliţişti şi familie.

Foto VIDEO&FOTO. Grupare care fura combustibil din conductele Petrom, destructurată de procurorii şi poliţiştii olteni. 41 de percheziţii în judeţele Olt, Argeş şi Teleorman

VIDEO&FOTO. Grupare care fura combustibil din conductele Petrom, destructurată de procurorii şi poliţiştii olteni. 41 de percheziţii în judeţele Olt, Argeş şi Teleorman

41 de percheziţii au fost desfăşurate, miercuri, de poliţiştii şi procurorii olteni, în judeţele Olt, Argeş şi Teleorman, într-un dosar privind furturi de combustibil din conductele Petrom. Gruparea avea chiar o maşină modificată special pentru aceste operaţiuni.

Foto Cod Galben de vânt, în judeţul Olt

Cod Galben de vânt, în judeţul Olt

Judeţul Olt a intrat sub incidenţa unei avertizări Cod Galben de intensificări ale vântului, valabilă pentru intervalul 21 noiembrie, ora 5.00 - 21 noiembrie, ora 18.00.

Foto Accident la Coteana. Patru persoane, la spital

Accident la Coteana. Patru persoane, la spital

Patru persoane au ajuns la spital, duminică, după un accident rutier petrecut pe drumul judeţean DJ 546, la ieşirea din Coteana spre Brebeni.

Nu mai sunt