Eveniment

Foto O tânără din Văleni, dată dispărută de familie

O tânără din Văleni, dată dispărută de familie

UPDATE: În urma verificărilor efectuate, la data de 5 octombrie a.c., polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa au stabilit faptul că tânăra se află în Anglia și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Foto Reabilitarea Spitalului Balş ajunge pe masa procurorilor

Reabilitarea Spitalului Balş ajunge pe masa procurorilor

Proiectul privind reabilitarea termică pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice la Spitalul Balş ar putea ajunge pe masa procurorilor, după ce firma executantă a încasat mai multe sume de bani pentru lucrări pe care nu le-a făcut.

Foto Depistat fără permis, un tânăr din Bobiceşti, care a manifestat comportament agresiv, a fost reţinut 24 de ore

Depistat fără permis, un tânăr din Bobiceşti, care a manifestat comportament agresiv, a fost reţinut 24 de ore

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Bobiceşti, judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore.  Acesta a fost depistat conducând fără a deţine permis, iar în urma comportamentului agresiv manifestat faţă de poliţişti a fost încătuşat. Părinţii acestuia au intervenit şi ei şi au aruncat cu pietre în autospeciala de poliţie.

Foto O femeie, în vârstă de 31 de ani, din Crâmpoia, este dată dispărută

O femeie, în vârstă de 31 de ani, din Crâmpoia, este dată dispărută

UPDATE: Femeia a fost găsită duminică seara, în jurul orei 18.45, în municipiul Bucureşti. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni. Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 31 ani, din comuna Crâmpoia, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Dispariţia a fost anunţată de socrul femeii.

Foto A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

Actorul Alexandru Arșinel se afla internat la terapie intensivă, la Spitalul Spitalul Universitar de Urgență București, din 15 septemebrie. El a decedat  joi seara.

Foto Tânăr, din Balş, prins drogat la volan, în Craiova

Tânăr, din Balş, prins drogat la volan, în Craiova

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din oraşul Balş, a fost depistat la volan sub influenţa drogurilor, pe strada Calea Bucureşti, din municipiul Craiova. În urma testării, acesta consumase cocaină şi cannabis. De asemenea, în autoturismul său au mai fost găsite droguri.

Foto Gheorghe Dincă din Caracal, condamnat de Tribunalul Olt

Gheorghe Dincă din Caracal, condamnat de Tribunalul Olt

Magistraţii Tribunalului Olt l-au găsit vinovat pe Gheorghe Dincă pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, acesta fiind condamnat la 30 de ani de închisoare, pedeapsa maximă permisă de Codul Penal.

Foto Un pieton, în vârstă de 32 de ani, lovit de o maşină pe raza localităţii Perieţi

Un pieton, în vârstă de 32 de ani, lovit de o maşină pe raza localităţii Perieţi

Accident rutier în această dimineaţă, pe Drumul Judeţean 653, în comuna Perieţi. Un pieton, în vârstă de 32 de ani, din comuna Bălteni, a fost lovit de un autoturism, condus de un şofer din Potcoava. În urma evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Foto Membrii unei reţele de contrabandă de ţigări din Corabia, care a fost destructurată în urmă cu doi ani, achitaţi în instanţă

Membrii unei reţele de contrabandă de ţigări din Corabia, care a fost destructurată în urmă cu doi ani, achitaţi în instanţă

Patru contrabandişti de ţigări din Corabia şi zonele limitrofe au fost achitaţi, definitiv, de Curtea de Apel Craiova, după ce judecătoria locală le aplicase pedepse cu suspendare. În urma unei ample anchete, în acest dosar, acum doi ani, poliţiştii au reuşit să destructureze reţeaua de contrabandă, iar în urma percheziţiilor au găsit mii de pachete de ţigări.

Nu mai sunt