Eveniment

Foto Un TIR s-a răsturnat pe DEx12, între Slatina şi Balş. Traficul este blocat

Un TIR s-a răsturnat pe DEx12, între Slatina şi Balş. Traficul este blocat

În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Expres 12 (DEx12) este blocat total, între localitățile Slatina și Balș, din cauza unui autotren încărcat cu cărbuni, ce s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe sensul de mers Balș către Slatina, iar încărcătura a ajuns și pe sensul opus de deplasare.

Foto Slatina. Imagini şocante cu o tânără dezbrăcată, postate pe Facebook

Slatina. Imagini şocante cu o tânără dezbrăcată, postate pe Facebook

Imagini cu o tânără căzută în faţa unei scări de bloc, din Slatina, ce pare inconştientă, circulă de mai multe zile pe o reţea de socializare. Totul s-a petrecut în cartierul Eugen Ionescu, dar nimeni nu a sunat la 112 pentru a i se putea acorda ajutor.

Foto Scandal la un bar din Piatra-Olt. Un bărbat a fost reţinut 24 de ore

Scandal la un bar din Piatra-Olt. Un bărbat a fost reţinut 24 de ore

Scandal între doi bărbaţi, vineri după amiază, la un bar din localitatea Piatra-Olt. În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost reţinut. Acesta l-ar fi lovit pe un altul cu o sticlă spartă, provocându-i răni serioase. Victima, în vârstă de 49 de ani, a fost tranasportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Foto Băut bine şi fără permis, un tânăr prins în trafic, pe strada Antonius Caracalla, a fost reţinut 24 de ore (Video)

Băut bine şi fără permis, un tânăr prins în trafic, pe strada Antonius Caracalla, a fost reţinut 24 de ore (Video)

Un tânăr, de 21 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Antonius Caracalla, din municipiul Caracal,  având o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din cerectări a reişeit că nu deţine permis de conducere. El a fost reţinut.

Foto Accident rutier mortal, între Radomireşti şi Mihăeşti

Accident rutier mortal, între Radomireşti şi Mihăeşti

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Bucureşti, a murit într-un accident rutier petrecut, joi dimineaţă, pe drumul naţional DN 6, între localitățile Radomirești și Mihăești din judeţul Olt.

Nu mai sunt