Eveniment

Foto FOTO. Şoferi luaţi de radar, pe DN 65, în Negreni

FOTO. Şoferi luaţi de radar, pe DN 65, în Negreni

Mai mulţi şoferi au fost luaţi de radar, pe DN 65, Slatina-Piteşti, în localitatea Negreni, în urma unei acţiuni desfăşurate de IPJ Olt. Printre aceştia, doi bărbaţi, din Dolj, care aveau peste 100 de km/oră, pe un sector unde limita este 50. 

Foto O fată de 14 ani, din cadrul unei căsuţe de tip familial, din Slatina, este dată dispărută. Nu s-a mai prezentat nici la şcoală

O fată de 14 ani, din cadrul unei căsuţe de tip familial, din Slatina, este dată dispărută. Nu s-a mai prezentat nici la şcoală

UPDATE: La data de 3 februarie, în jurul orei 12:00, minora a revenit la domiciliul său din municipiul Slatina.  În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minora s-a aflat pe raza municipiului Caracal, județul Olt, unde a locuit la o prietenă. Minora a precizat că pe perioada cât a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Foto Trafic restricționat pe Valea Oltului, sensul Vâlcea - Sibiu

Trafic restricționat pe Valea Oltului, sensul Vâlcea - Sibiu

Se circulă cu dificultate pe Valea Oltului, unde, aseară, au fost instituite restricții de circulație între localitățile Lazaret și Boița, din județul Sibiu. În zonă au apărut fisuri în asfalt și pe acostament pe sensul Vâlcea - Sibiu. Astfel, traficul se desfăşoară semaforizat şi pe o singură bandă.

Foto VIDEO&FOTO. Incendiu la Giuvărăşti. Două gospodării au fost afectate

VIDEO&FOTO. Incendiu la Giuvărăşti. Două gospodării au fost afectate

Incendiu violent noaptea trecută în comuna Giuvărăşti, din judeţul Olt. Flăcările au afectat două gospodării, iar pagubele sunt însemnate. În sprijinul pompierilor ISU Olt au acţionat şi cei din Teleorman, care s-au luptat mai bine de trei ore pentru stingerea incendiului. 

Foto Bărbat, din Strejeşti, la volanul unui autoturism neînmatriculat

Bărbat, din Strejeşti, la volanul unui autoturism neînmatriculat

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Strejeşti, judeţul Olt, a fost prins, în această dimineaţă, în timpul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii rutieri, la volanul unei maşini cu numere provizorii expirate. Şoferul s-a ales cu dosar penal. 

Foto FOTO. Poliţiştii olteni au verificat transportul public de persoane

FOTO. Poliţiştii olteni au verificat transportul public de persoane

Poliţiştii olteni au desfăşurat, în dimineaţa zilei de 31 ianuarie, în întervalul orar 06:00-09:00, pe drumurile publice din județ, acţiuni pentru verificarea modului în care se efectuează transporturile publice de persoane.

Foto Pieton lovit de o maşină pe strada Cireaşov, din Slatina

Pieton lovit de o maşină pe strada Cireaşov, din Slatina

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Vâlcele, a fost lovit în această seară de o maşină, pe strada Cireaşov. În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Foto Accident în lanț, pe A1. Un bărbat a murit după ce a sărit în gol, din calea unei maşini scăpate de sub control

Accident în lanț, pe A1. Un bărbat a murit după ce a sărit în gol, din calea unei maşini scăpate de sub control

Un bărbat care coborâse din maşină ca să ajute pe cineva implicat într-un carambol de pe A1, a murit după ce a căzut în gol de la 25 de metri înălţime. Încerca să se ferească de o maşină care venea cu viteză. A sărit peste balustrada care separa sensurile de mers fără să-şi dea seama că se afla pe un viaduct. Nu s-a mai putut face nimic pentru el. 

Foto Trafic rutier blocat, pe DN 65, la Optaşi

Trafic rutier blocat, pe DN 65, la Optaşi

Traficul rutier este blocat, sâmbătă dimineaţă, pe drumul naţional DN 65, în zona localităţii optaşi, pentru punerea pe roţi a unui camion implicat într-un accident rutier, zilele trecute.

Foto Un câine abandonat într-un sac de rafie, într-un cartier din Slatina

Un câine abandonat într-un sac de rafie, într-un cartier din Slatina

Un câine a fost abandonat într-un sac de rafie, vineri dimineaţă, într-un cartier din Slatina. Patrupedul a reuşit să-şi elibereze picioarele din faţă şi s-a târât pe străzi, până când a fost salvat de angajaţii Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân (SPGCS).

Nu mai sunt