Eveniment

Foto VIDEO. Incendiu în Piaţa Zahana. Două depozite de marfă au fost distruse

VIDEO. Incendiu în Piaţa Zahana. Două depozite de marfă au fost distruse

Incendiu în această noapte, în Piaţa Zahana, din Slatina. Flăcările s-au aprins la depozitele de marfă , pompierii acţionând prompt pentru limitarea pagubelor. Au ars două depozite, construite din panouri sandwich, pe aproximativ 60 de metri pătraţi. 

Foto VIDEO. Consilierul judeţean, George Şofaru, agresat pe un câmp din Văleni. Agresorul a fost reţinut

VIDEO. Consilierul judeţean, George Şofaru, agresat pe un câmp din Văleni. Agresorul a fost reţinut

Omul de afaceri George Şofaru, care este şi consilier judeţean, a fost atacat, luni dimineaţă, de un cetăţean din localitatea Văleni, care deţine un adăpost de animale în zona în care acesta are terenuri în arendă, pe care le cultivă. Conflictul este mai vechi, pe numele agresorului existând plângeri din partea agricultorilor, care susţin că bărbatul îşi paşte animalele pe culturile lor. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost reţinut 24 de ore.

Foto Mai multe persoane reţinute, în urma percheziţiilor desfăşurate, luni, în judeţul Olt. Suspecţii înscenau accidente rutiere pentru a obţine despăgubiri

Mai multe persoane reţinute, în urma percheziţiilor desfăşurate, luni, în judeţul Olt. Suspecţii înscenau accidente rutiere pentru a obţine despăgubiri

9 persoane au fost reţinute în urma celor 23 de percheziții domiciliare efectuate de poliţişti, luni, în județele Teleorman, Olt, Dolj și municipiul București. Acţiunea a fost organizată într-un dosar pe linie economico-financiară şi au fost puse în aplicare 25 de mandate de aducere.

Foto Băut bine, un tânăr din Osica de Sus care era urmărit de poliţişti a intrat într-un gard pe raza localităţii Piatra-Olt

Băut bine, un tânăr din Osica de Sus care era urmărit de poliţişti a intrat într-un gard pe raza localităţii Piatra-Olt

Un tânăr, în vârstă de 36 de ani, din Osica de Sus, a făcut accident cu poliţia pe urme. Şoferul nu a oprit la semnalul regulamentar, iar poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia. S-a oprit într-un gard, pe raza localităţii Piatra-Olt, iar când l-au testat, tânărul avea o alcoolemie de 0,65 mg/l.

Foto VIDEO&FOTO. Şofer prins cu peste 200 de km pe oră pe Drumul Expres. Zeci de permise reţinute, în cadrul unei acţiuni

VIDEO&FOTO. Şofer prins cu peste 200 de km pe oră pe Drumul Expres. Zeci de permise reţinute, în cadrul unei acţiuni

Un şofer, în vârstă de 49 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost depistat pe Drumul Expres, cu peste 200 de km la oră. De asemenea, altul a fost luat de radar atât pe Drumul Expres, cât şi pe DN 65, în localitatea Negreni. Poliţiştii olteni au aplicat, în cadrul unei razii efectuate joi seara, 326 de sancţiuni şi au reţinut 41 de permise, dintre care 34 pentru viteză.

Foto Mai mulţi operatori economici din Olt s-au ales cu amenzi pentru că nu utilizau casele de marcat

Mai mulţi operatori economici din Olt s-au ales cu amenzi pentru că nu utilizau casele de marcat

39 de operatori economici care își desfășoară activitățile în localitățile: Slatina, Piatra-Olt, Drăgănești-Olt, Curtișoara, Găneasa și Priseaca au fost verificaţi, în cadrul unei acţiuni a celor de la SICE Olt, dacă utilizează aparatele de marcat electronice. Au fost vizaţi în mod special operatorii economici din sectorul agricol. S-au aplicat amenzi în valoare de 37.500 de lei.

Foto Tânăr din Slatina, la volan cu permisul suspendat

Tânăr din Slatina, la volan cu permisul suspendat

Update: Bărbatul a fost reținut de polițiști „În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul se află în stare de redicivă postcondamnatorie și mai este cercetat în trei dosare penale pentru infractiuni rutiere.După administrarea probatoriului, la data de 14 martie a.c., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 15 martie a.c. să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propuneri legale”, transmite IPJ Olt.Știrea inițială: Un tânăr, de 31 de ani, din Slatina, a fost depistat azi-noapte, pe strada Crişan, la volan, deşi avea dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, a refuzat testarea alcooltest, cât şi prelevarea de mostre biologice. 

Nu mai sunt