Eveniment

Foto Condamnare la închisoare pentru un bărbat din Tia Mare, care şi-a bătut tatăl imobilizat la pat şi l-a tăiat în zona gâtului

Condamnare la închisoare pentru un bărbat din Tia Mare, care şi-a bătut tatăl imobilizat la pat şi l-a tăiat în zona gâtului

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Tia Mare, care l-a bătut şi tăiat în zona gâtului pe tatăl său în vârstă de 78 de ani, imobilizat la pat, a fost condamnat de Tribunalul Olt la şapte ani şi nouă luni de închisoare cu executare. Conflictul dintre cei doi a pornit după ce bătrânul nu a vrut să-i dea bani pentru a-şi cumpăra băutură.

Foto Cod ROŞU de precipitaţii, în judeţul Olt

Cod ROŞU de precipitaţii, în judeţul Olt

O avertizare meteorologică Cod Roşu de averse torențiale, care vor acumula peste 60 l/mp, frecvente descărcări electrice, a fost emisă de meteorologi pentru judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea.

Foto Minoră aflată în plasament la un asistent maternal din Slatina, dată dispărută

Minoră aflată în plasament la un asistent maternal din Slatina, dată dispărută

Update: În urma activităților de căutare, minora a fost identificată în municipiul Craiova, județul Dolj.Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.Știrea inițială: O minoră, în vârstă de 16 ani, care se află  în plasament la un asistent maternal, din Slatina, a plecat voluntar şi nu a mai revenit acasă. Cine o vede este rugat să sune la 112.

Foto Un bărbat, din Piatra-Olt, este dat dispărut

Un bărbat, din Piatra-Olt, este dat dispărut

UPDATE: În urma activităților de căutare efectuate de către polițiști, jandarmi, pompieri, dar și a unor voluntari din orașul Piatra-Olt, bărbatul a fost identificat într-un imobil nelocuit din localitate.Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunţă IPJ Olt.

Foto VIDEO&FOTO. Accident cu trei maşini implicate, în Slatina

VIDEO&FOTO. Accident cu trei maşini implicate, în Slatina

UPDATE. Potrivit IPJ Olt, trei maşini au fost implicate în evenimentul rutier, două dintre ele fiind grav avariate. Accident rutier miercuri seara, în jurul orei 22.00, în Slatina, în sensul giratoriu din zona Vâlcea. Trei autoturisme au fost implicate în eveniment. Mai multe echipaje medicale au intervenit pentru preluarea victimelor.

Foto Bărbat, din Olt, implicat într-un accident de muncă în Argeş

Bărbat, din Olt, implicat într-un accident de muncă în Argeş

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Leleasca, judeţul Olt, angajat al unei societăţi din Argeş, a fost rănit grav într-un accident de muncă. Bărbatul manevra un excavator, când a fost surprins de surparea unui mal de pământ, rămânând blocat în utilaj. Acesta a fost scos si transportat cu elicopterul SMURD la spital. De asemenea, un alt bărbat a mai fost surprins de surparea malului, fiind extras conştient.

Foto Bărbat bătut, în plină stradă, la Drăgăneşti-Olt. Ar fi martor în dosarul membrilor unui clan din localitate (VIDEO)

Bărbat bătut, în plină stradă, la Drăgăneşti-Olt. Ar fi martor în dosarul membrilor unui clan din localitate (VIDEO)

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Olt, după ce un bărbat în vârstă de 42 de ani ar fi fost bătut de mai multe persoane, într-un parc din oraşul Drăgăneşti-Olt. Bărbatul ar fi martor într-un dosar trimis în judecată de procurorii DNA Braşov, în care sunt implicați fostul primar din Ghimbav, dar și Goman Fluture şi Goman Cristinel, din Drăgăneşti-Olt.

Foto Darius Vâlcov, în arest la domiciliu în Italia

Darius Vâlcov, în arest la domiciliu în Italia

Darius Vâlcov a fost plasat de magistraţii italieni, în arest la domiciliu, în aşteptarea unei decizii privind mandatul european de arestare emis pe numele său.

Foto Amenzi şi confiscare a materialului lemnos, în urma unei acţiuni desfăşurate în Olt. 50.000 de lei, amenda aplicată unei societăţi din Tufeni

Amenzi şi confiscare a materialului lemnos, în urma unei acţiuni desfăşurate în Olt. 50.000 de lei, amenda aplicată unei societăţi din Tufeni

Două societăţi din Balş şi una din Tufeni au fost verificate, astăzi, 29 mai, în cadrul unei acţiuni privind depozitarea şi comercializarea materialului lemnos. Cea mai mare amendă aplicată a fost de 50.000 de lei, societatea din Tufeni fiind depistată cu zeci de metri cubi de cherestea şi lemne pentru care nu deţinea documente de provenienţă.

Foto Codul Galben de ploi, extins

Codul Galben de ploi, extins

Meteorologii au emis un nou Cod Galben de ploi, valabilă pentru aproape toată ţara.

Foto O tânără din Gostavăţu, dată dispărută

O tânără din Gostavăţu, dată dispărută

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 35 ani, din comuna Gostavățu, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Foto O femeie a fost lovită, pe strada Toamnei, de un şofer care efectua manevra de mers înapoi. Bărbatul a părăsit locul accidentului

O femeie a fost lovită, pe strada Toamnei, de un şofer care efectua manevra de mers înapoi. Bărbatul a părăsit locul accidentului

O femeie, în vârstă 86 de ani, a fost lovită de o maşină, condusă de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care efectua manevra de mers înapoi. Accidentul s-a petrecut pe strada Toamnei, iar şoferul a părăsit locul evenimentului rutier, fiind depistat în localitatea Perieţi. Femeia a fost transportată la spital. 

Nu mai sunt