Eveniment

Foto Băut şi cu permisul suspendat, la volan pe o stradă din Slatina

Băut şi cu permisul suspendat, la volan pe o stradă din Slatina

Un slătinean, în vârstă de 48 de ani, a fost depistat conducând în trafic având o alcoolemie 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice. De asemenea, avea şi permisul suspendat, alegându-se cu dosar penal pentru trei infracţiuni la regimul rutier. 

Foto VIDEO. Bărbat, din Obârşia, arestat preventiv după ce a ameninţat cu cuţitul o tânără în scara unui bloc din Slatina

VIDEO. Bărbat, din Obârşia, arestat preventiv după ce a ameninţat cu cuţitul o tânără în scara unui bloc din Slatina

O tânără, în vârstă de 20 de ani, din Curtişoara, a fost ameninţată cu cuţitul în scara unui bloc de pe strada Cireaşov, din Slatina. Fata a fost abordată de un bărbat necunoscut, care cu un obiect taietor-înțepător a ținut-o împotiva voinței sale, cerându-i să îl însoțească în afara scării de bloc. O persoană a intervenit, iar autorul a fugit, fiind ulterior identficat. Bărbatul, de 29 de ani, din comuna Obârşia, a fost arestat preventiv.

Foto Oltul, sub Cod galben de furtuni

Oltul, sub Cod galben de furtuni

Meteorologii anunţă în continuare instabilitate atmosferică şi caniculă până sâmbătă dimineaţă. Judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ilfov şi municipiul Bucureşti sunt vizate de cod portocaliu de caniculă.

Foto Un muncitor, din Olt, care dezmembra un utilaj cu autogenul, s-a simţit rău, iar ulterior a decedat la spital

Un muncitor, din Olt, care dezmembra un utilaj cu autogenul, s-a simţit rău, iar ulterior a decedat la spital

Un bărbat, din Valea Mare, judeţul Olt, angajat al unei societăţi cu punct de lucru în Slatina, a murit astăzi, după ce s-a simţit rău în timp ce tăia cu autogenul un utilaj agricol, pe raza localităţii Tufeni. Muncitorul cu vârsta de 52 de ani s-a simţit rău, a fost solicitată Ambulanţa, însă din păcate, câteva ore mai târziu, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. 

Foto Întâlnire la CJ Olt: Apel al pompierilor pentru prevenirea incendiilor de vegetație uscată

Întâlnire la CJ Olt: Apel al pompierilor pentru prevenirea incendiilor de vegetație uscată

Primari şi reprezentanţi ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din toate localităţile judeţului Olt au participat, miercuri, la o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt, şedință convocată pe fondul creșterii numărului de incendii de vegetație uscată, la nivelul județului.

Foto Cod Roșu de caniculă: Restricții de circulație pentru camioane în weekend

Cod Roșu de caniculă: Restricții de circulație pentru camioane în weekend

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale. Sunt preconizate temperaturi extreme (38 – 39 grade Celsius) pentru Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia și Moldova.

Foto Un bărbat din Brebeni, dat dispărut

Un bărbat din Brebeni, dat dispărut

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, Nicolae Nicolae, din comuna Brebeni, este dat dispărut după ce în urmă cu şase zile a plecat de acasă şi n-a mai revenit.

Foto Incendiu la Bălţaţi (FOTO)

Incendiu la Bălţaţi (FOTO)

Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută la o clădire în care a funcţionat un magazin mixt, în localitatea Bălţaţi din Scorniceşti.

Nu mai sunt