Cristian Andrei, cunoscutul medic neuropsihiatru, va susţine la Slatina o conferinţă cu tema „Ecrane şi jucării”. Participarea părinţilor este gratuită

Cunoscutul medic neuropsihiatru şi terapeut, Cristian Andrei, va fi prezent, pe data de 8 aprilie, la Slatina. Acesta le va vorbi părinţilor despre modalităţile prin care îşi pot determina copiii să renunţe la tablete, telefoane sau televizor şi să aleagă să petreacă timpul în aer liber. Intrarea la conferinţa care va fi găzduită în Complexul Comercial „Toamna” este gratuită.

Potrivit studiilor, peste 95% dintre copiii care au familie își petrec timpul liber în fața unui ecran. Metodele prin care îi putem convinge pe cei mici să renunţe la televizor, tablete sau telefoane vor fi prezentate într-o conferinţă, susţinută de cunoscutul medic neuropsihiatru Cristian Andrei, care va fi prezent pe data de 8 aprilie, la Slatina. 

Dr. Cristian Andrei ajunge vineri, 8 Aprilie, în Slatina ca să le arate părinților cum să își scoată copiii din casă.

În incinta Complexului Comercial Toamna, Dr Andrei va demonstra cum pot prinde viață jucăriile simple, dacă părinții le fac o poveste și cum pot ei convinge un copil să lase telefonul din mâna. 

Părinții din Slatina vor primi inspirație de la Dr. Cristian Andrei, în cadrul conferinței gratuite „Ecrane și jucării", găzduită de Complexul Comercial Toamna”,  este mesajul organizatorilor acestui eveniment dedicat părinţilor din Slatina. 

Potrivit organizatorilor, jucariile demonstrative utilizate vor fi puse la dispoziţie de www.manini.ro. Accesul părinţilor la conferinţa  care va avea loc vineri, 8 aprilie, cu începere de la ora 10.00, este gratuit. Complexul Comerical „Toamna” este situat pe strada Crişan, nr.42.