Elevii de la Liceul „P.S. Aurelian” Slatina, cei mai buni din regiune la competiţia „Business Plan”

Județul Olt a fost gazda Etapei regionale a competiției „Business Plan”, desfășurată în data de 22 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina. La start s-au aliniat patru firme de exercițiu din județele Olt, Vâlcea, Dolj și Mehedinți.

Competiția Business Plan se adresează elevilor din învățământul liceal, care desfășoară activități de învățare prin firmele de exercițiu și  are ca scop dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale elevilor.

„Concursul a constat în prezentarea de către elevii implicați a unor planuri de afaceri ale firmelor de exercițiu elaborate pentru a valorifica spiritul antreprenorial și pentru a se familiariza elevii cu activitățile specifice mediului real economic”, a declarat inspectorul pentru învăţământul profesional şi tehnic, Ștefania Aida Aliman.

 Firma de exercițiu Rețeta bunicii SRL a Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” Slatina, administrată de elevele Iuliana Drăguloiu și Maria Bratu sub îndrumarea doamnei profesor Marina Raicu a fost câștigătoarea competiției.

 Această firmă va reprezenta regiunea Sud-Vest Oltenia la Etapa națională a Competiției „Business Plan”, care se va desfășura la Târgoviște în perioada 20-24 mai 2024.