Spectacol umanitar organizat la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” pentru Luca, băieţelul care suferă de paralizie cerebrală

Spectacol umanitar organizat la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” pentru Luca, băieţelul de 7 ani, din Slătioara, diagnosticat cu paralizie cerebrală. Intrarea la spectacolul susţinut de artişti din judeţul Olt se va face pe baza unei donaţii, în urnele amplasate în faţa scenei.

 

Federația „STAR MUSIC” ROMÂNIA organizează în data de 20 aprilie 2024 un spectacol artistic umanitar, intitulat „Daruri pentru LUCA" , la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina, începând cu ora 10:00.

„Luca este un băiețel de 7 anișori, care are nevoie de noi. Viața a fost nedreptă pentru el,iar în prezent are mai multe diagnostice: paralizie cerebrală infantilă, autism like, retard sever mintal, epilepsie, strabism convergent.

Pe scena festivalului vor urca rând pe rând soliști, instrumentiști și ansambluri din județul OLT. Intrarea în sală, dar și pe scenă se face pe bază de donație în URNA MOBILĂ care va fi amplasată în fața scenei.

Evenimentul este organizat de Federația „STAR MUSIC” România, cu sprijinul Centrului Cultural Eugen Ionescu Slatina și Asociația Culturală „Center Inter Art Slatina. Orice sumă donată este un sprijin pentru Luca”, transmit organizatorii.


  • Foto Spectacol umanitar organizat la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” pentru Luca, băieţelul care suferă de paralizie cerebrală


Pentru a duce o viaţă cât de cât apropiată de normalitate, Luca Mihalache, micuţul din comuna Slătioara, judeţul Olt, diagnosticat cu paralizie cerebrală la naştere, are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet, pentru a putea continua terapiile extrem de costisitoare pentru părinţi.