CSM Slatina a încheiat sezonul cu victorii pe linie. Turneul de promovare, în luna mai, la Iaşi

Echipa de handbal CSM Slatina este singura din seria A a Diviziei A cu victorii pe linie. Astăzi, în cadrul ultimei partide oficiale înaintea turneului de promovare în Liga Naţională, handbalistele pregătite de Attila Horvath s-a impus fără probleme, scor 40-22, pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Turneul de promovare, din luna mai, reprezintă obiectivul stagiunii, CSM Slatina luptând pentru revenirea pe prima scenă a handbalului feminin.

CSM Slatina s-a calificat, de pe primul loc, cu victorii pe linie, la turneul de promovare în Liga Naţională, care se va desfăşura în luna mai, la Iaşi.

Astăzi, în cadrul ultimei partide a returului Diviziei A, handbalistele pregătite de Attila Horvath au trecut fără probleme de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 40-22.

Cele mai bune marcatoare ale echipei slătinene au fost pivotul Elena Fulgoi şi extrema Cristina Boian, fiecare cu câte 9 goluri marcate.

CSM Slatina câştigă astfel seria A a Diviziei A cu victorii pe linie.

Echipele clasate pe locurile 1 și 2 precum și cele mai bune două locuri 3 din seria A , seria B și seria C vor participa la Turneul Final, care se va desfășura în perioada 10-12.05.2024, la Iaşi.