CSM Slatina pierde în deplasarea de la Chiajna. „Ne-am bătut singuri”

CSM Slatina a pierdut, scor 3-2, meciul din deplasare cu Concordia Chiajna, la capătul unui meci în care actul secund a fost de coşmar, două dintre goluri fiind încasate pe fondul unor greşeli mari de portar.

 


CSM Slatina a controlat primele 45 de minute ale confruntării din deplasare cu Concordia Chiajna, iar pe fondul jocului bun jucătorii pregătiţi de Daniel Oprescu au deschis scorul în minutul 33. Călin Toma bate o lovitură de la colţul terenului, Valentin Alexandru recentrează peste toată apărarea, iar Silvian Matei reia cu capul din 5 metri, în poartă.

Slătinenii au intrat în avantaj la pauză, însă s-au văzut egalaţi repede, dintr-o eroare colosală. Torje bate direct pe poartă un corner, Velcu este pe minge, dar scapă balonul în propria poartă (min.50). Câteva minute mai târziu, acelaşi Torje duce scorul la 2-1. Donca este deposedat prin fault, arbitrul lasă jocul să continue, mingea centrată ajunge la Torje, care reia din 3 metri de lângă Constantin Radu, prins puţin în spate (min.56).

 În minutul 74, slătinenii încasează un nou gol extrem de uşor. Torje execută o lovitură liberă de la 35 de metri, Simion Velcu iese dintre buturi pentru a respinge, însă boxează pe lângă balon, iar Adrian Bălan trimite în poartă.

Slătinenii înscriu pentru 3-2, în minutul 79, prin atacantul Valentin Alexandru, care înscrie de la 6 metri, după o centrare a lui Mitran.

 

Oprescu: „Ne-am băgat singuri mingea în poartă”

 Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat extrem de supărat pe greşelile de portar.

Ne-am bătut singuri. Primul gol primit este o ruşine. Al treilea la fel...Velcu strigă el şi iese greşit...Nu ne-au bătut adversarii, ne-am bătut singuri. Nu am ce să spun. Ce să spun, că ne-am băgat singuri mingea în poartă?”, a precizat, după joc, Daniel Oprescu.

CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11.00, pe teren propriu, Viitorul Pandurii Târgu Jiu.