Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 16 mai 2017, ora: 11:38
facebook twitter Feed rss
 

Maternitate de rang doi, la Caracal. Mihnea Tuţă: „Vorbim de un obiectiv pentru populaţia din partea de sud a judeţului”

Maternitate de rang doi, la Caracal. Mihnea Tuţă: „Vorbim de un obiectiv pentru populaţia din partea de sud a judeţului”

Structura Spitalului Municipal Caracal va fi modificată, reprezentanţii unităţii medicale încercând să bifeze rând pe rând condiţiile impuse de Ministerul Sănătăţii pentru obţinerea gradului trei. Pentru acest lucru este nevoie şi de dezvoltarea serviciilor oferite mamei şi copilului, Maternitatea urmând a fi încadrată în rangul doi.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Secţia de Ginecologie de la nivelul Spitalului Caracal va fi unită cu Compartimentul de nou-născuţi, urmând a lua naştere Maternitatea Caracal.

Directorul medical al spitalului din Caracal, medicul Mihnea Tuţă, a precizat că s-au făcut demersuri pentru înfiinţarea Terapiei Intensive pentru nou-născuţi.

„Avem Secţia de Ginecologie şi Compartimentul de nou-născuţi, dar le vom uni şi va lua naştere Maternitatea. Vom înfiinţa şi Terapia Intensivă pentru nou-născuţi, pe care nu o aveam. Prin înfiinţarea Compartimentului de prematuritate vom îndeplini criteriile unei Maternităţi de grad doi. Vom aveam nevoie de ceva aparatură pentru Terapia Intensivă, unde trebuie să angajăm o linie de asistente”, a spus Tuţă.

Acesta a precizat că o Maternitate de rang superior ar deservi cu succes populaţia din partea de sud a judeţului.

„Ar fi ceva extraordinar să avem Maternitatea de rang doi la Caracal. Vorbim de un obiectiv pentru populaţia din partea de sud a judeţului”,
a adăugat Mihnea Tuţă.

 
Alte articole din Sănătate:
1777 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API