13 cabinete ale Spitalului Slatina se mută în sediul de pe strada Drăgăneşti

Începând cu data de 7 mai 2024, 13 cabinete de specialitate din Ambulatoriul integrat Spitalului Județean de Urgență Slatina vor fi relocate și își vor desfășura activitatea în sediul din Slatina, strada Drăgănești, nr. 3 (fosta Secție de Psihiatrie a spitalului).


Potrivit unui comunicat remis de Spitalul Judeţean, relocarea cabinetelor medicale este temporară, doar pe durata desfășurării lucrărilor de renovare și modernizare efectuate în cadrul proiectului ”Reabilitarea, modernizarea  și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”, proiect derulat de Consiliul Județean Olt, cu finanțare din PNRR. 

Astfel, începând cu data de 7 mai 2024, în sediul din Slatina, strada Drăgănești, nr. 3, își vor desfășura activitatea următoarele cabinete medicale:

Cabinet Cardiologie

Cabinet EKG

Cabinet Psihiatrie

Cabinet Reumatologie

Cabinet Hematologie

Cabinet Nefrologie

Cabinet Dermatologie

Cabinet Gastroenterologie

Cabinet Planificare familială

Cabinet Medicină Internă

Cabinet Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Cabinet Endocrinologie

Cabinet Geriatrie și gerontologie

Pacienții care se adresează cabinetelor relocate se pot programa, începând cu data de 25 a fiecărei luni, după cum urmează:

1. La numărul pacientului 0349/911 disponibil de luni până vineri între orele 12:00-19:30;

2. În recepția Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina de luni până vineri între orele 07:00-20:00;

3. În locația de pe str. Drăgănești, nr. 3, de luni până vineri între orele 08:00-15:00;

4. Pe website-ul Spitalului Județean de Urgență Slatina accesând link-ul https://portal.spjslatina.ro/Programari-Online.

„Regretăm disconfortul creat și îi asigurăm pe toți beneficiarii că întreprindem toate demersurile, astfel încât activitatea cabinetelor relocate să se desfășoare în condiții de calitate și siguranță. Investițiile recente sunt dedicate creșterii calității serviciilor medicale oferite de Spitalul Județean de Urgență Slatina și își propun să ofere o experiență medicală superioară pentru comunitatea noastră”, transmite managerul Spitalului Judeţean, Angela Nicolae.