Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 17 martie 2017, ora: 13:03
facebook twitter Feed rss
 

AS Milcov, favorită în jocul din deplasare cu Avântul Coteana

AS Milcov, favorită în jocul din deplasare cu Avântul Coteana

După succesul înregistrat în runda inaugurală a returului, AS Milcov îşi continuă cursa de urmărire a liderului cu un joc în deplasare, în compania celor de la Avântul Coteana. Adversara grupării aflate sub comanda lui Ionuţ Tache se află în zona inferioară a clasamentului, prin urmare misiunea obţinerii punctelor puse în joc se anunţă destul de facilă.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

AS Milcov are o bună oportunitate de a lega victoriile în jocul din deplasare cu Avântul Coteana, formaţie aflată în subsolul clasamentului primului eşalon fotbalistic judeţean. Gruparea pregătită de Ionuţ Tache nu-şi permite paşi greşiţi în lupta pentru accederea la barajul de promovare, mai ales că are de recuperat diferenţa ce o desparte de liderul Juventus Slatina.

Tache: „Orice joc trebuie tratat ca o finală, pentru a ne atinge obiectivul”

Antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, este de părere că toate meciurile sunt dificile, indiferent de adversar. Tocmai de aceea, le atrage atenţia jucătorilor să rămână concentraţi la fiecare partidă.

„Va fi un joc ca toate celelalte, foarte important. Orice joc trebuie tratat ca o finală, pentru a ne putea atinge obiectivul. Întâlnim o echipă din a doua parte a clasamentului, dar care se va mobiliza foarte mult. Tocmai de aceea, trebuie să fim concentraţi, să înscriem când avem posibilitatea. Sperăm ca la final jocului, noi să ne bucurăm. Burcea este suspendat pentru cumul de cartonaşe, însă sunt convins că va fi suplinit foarte bine”,
a declarat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache.
 
Meciul se va disputa duminică, cu începere de la ora 11.00.
 

 
Alte articole din Sport:
359 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API