Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Actualitate » 15 martie 2017, ora: 16:28
facebook twitter Feed rss
 

S-au reluat lucrările de termoizolare a circa 20 de blocuri din Slatina

S-au reluat lucrările de termoizolare a circa 20 de blocuri din Slatina

Municipalitatea a dat ordinul de reîncepere a lucrărilor de termoizolare la circa 20 de blocuri de locuit din Slatina.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina, Mugurel Manea, a declarat că şi pentru restul imobilelor urmează să fie dat un ordin de reluare a lucrărilor de termoizolare.

„În această primăvară vor fi reluate lucrările de termoizolare la circa 20 de blocuri de pe raza municipiului, acolo unde acestea au fost demarate anul trecut, dar nu au fost terminate înainte de sosirea iernii. În cazul a 13 blocuri deja s-a semnat ordinul de reîncepere a lucrărilor de termoizolare. Pentru restul blocurilor urmează să fie semnat un ordin similar de reluare a lucrărilor de termoizolare în zilele ce vin”,
a afirmat Manea.

În urmă cu un an, consilierii locali slătineni au adoptat un proiect de hotărâre care vizează susţinerea din bugetul local a proiectelor de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din municipiu, care ar fi trebuit făcute cu fonduri europene.

Este vorba de slătinenii care locuiesc în 103 blocuri din municipiu, cuprinse în nouă cereri de reabilitare termică cu fonduri europene. Aceste proiecte nu s-au mai realizat din finanţarea structurală din cauza unor serii de contestaţii ale constructorilor, dispută care a durat mai mult decât termenul limită impus de Comisia Europeană pentru decontarea cheltuielilor.

„Toate aceste blocuri sunt termoizolate cu fonduri de la bugetul local după ce, inițial, acestea fuseseră prinse pe fonduri europene, dar nu au mai prins finanțare din cauza diverselor probleme apărute între timp: nu au adunat documentația la timp, nu au înlocuit tâmplăria veche înainte de începerea lucrărilor”, a mai declarat Mugurel Manea.

 
Alte articole din Actualitate:
489 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API