Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Societate » 14 martie 2017, ora: 16:42
facebook twitter Feed rss
 

Primarul din Dobrosloveni promite că în comună nu va mai rămâne centimetru pătrat de drum neasfaltat

Primarul din Dobrosloveni promite că în comună nu va mai rămâne centimetru pătrat de drum neasfaltat

Aproape 14 kilometri de drum din comuna Dobrosloveni au fost prinşi în proiecte ce vor fi demarate de primărie în această perioadă. Gheorghe Tudoraşcu, primarul de la Dobrosloveni, a declarat că în localitate nu va mai rămâne niciun centimetru pătrat neasfaltat.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Reprezentanţii Primăriei Dobrosloveni au finalizat procedura de licitaţie pentru un prim proiect de asfaltare a drumurilor comunale, fiind prinşi peste opt kilometri şi jumătate de drum pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Pentru că şi proiectul pe submăsura 7.2 a fost declarat eligibil, vor mai fi asfaltaţi alţi cinci kilometri de drum din comună.

Primarul din Dobrosloveni, Gheorghe Tudoraşcu, a declarat că la nivelul localităţii pe care o reprezintă nu va mai rămâne niciun centimetru pătrat de drum neasfaltat. Acesta speră ca lucrările să înceapă la finalul acestei luni.
 
„Pe asfaltare, avem peste opt kilometri și jumătate de drum prinşi în proiect pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi cinci kilometri 300 de metri pe submăsura pe 7.2. Nu mai rămâne centimetru pătrat neasfaltat în comună, am prins tot în cele două proiecte, nicio uliţă neasfaltată. Noi sperăm ca în cadrul proiectului pe PNDL, unde am ţinut licitaţia şi am semnat contractual de finanţare, să fie demarate lucrările în martie, după 20 martie să dăm ordinul de începere. Aşteptăm bugetul pentru că nu putem să dăm acest ordin de începere până când nu plătim câteva comisioane, taxe la Inspecţia în Construcţii. În funcţie de cum vom primi bugetul, vom demara lucrările”, a spus Gheorghe Tudoraşcu.

 

 
Alte articole din Societate:
598 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API