Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 13 martie 2017, ora: 16:37
facebook twitter Feed rss
 

Peste 1.900 de vehicule înmatriculate în Olt, de la scoaterea timbrului de mediu

Peste 1.900 de vehicule înmatriculate în Olt, de la scoaterea timbrului de mediu

Peste 1.900 de olteni au înmatriculat autovehicule, de la 1 februarie, dată începând cu care s-a eliminat plata timbrului de mediu, şi până în prezent, potrivit informaţiilor remise de Prefectura Olt.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat, pentru Gazeta Nouă, că de la 1 februarie, când s-a eliminat plata timbrului de mediu, şi până în prezent, la ghişeele Serviciului, s-au prezentat 1.913 olteni. Este vorba de înmatriculări de autoturisme cu schimbarea proprietarului, maşinile fiind atât cumpărate din România, cât şi aduse din străinătate.

De asemenea, în intervalul menţionat, au fost înregistrate şi 45 de dosare de înmatriculare, fără schimbarea proprietarilor. Este vorba de situaţii în care proprietarii şi-au schimbat domiciliul sau când specificaţiile tehnice ale autoturismelor au fost modificate - şi-au montat instalaţii GPL.

Comisarul şef Florin Hoară, şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Olt, declara, imediat după 1 februarie, că activitatea serviciului s-a dublat. El preciza că şi numărul dosarelor pentru preschimbarea permisului de conducere a crescut şi în acest caz fiind eliminate mai multe taxe de taxe.

 
Alte articole din Comunitate:
1051 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API