Sănătate

2020-06-01, 10:47:25

Un bebeluş de doar patru săptămâni, diagnosticat cu COVID-19

Un bebeluș de patru săptămâni din Botoşani a fost diagnosticat cu virusul COVID-19, în timp ce mama acestuia a fost confirmată negativ, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, medicul Monica Adăscăliţei.


Potrivit sursei citate, bebeluşul a fost internat pe Secţia de boli infecţioase – pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Mavromati”, unde este supus tratamentului de specialitate.

Cadrele medicale au demarat o anchetă epidemiologică pentru a se stabili sursa infecţiei, principala bănuială fiind aceea că micuţul ar fi contactat boala de la nişte rude din municipiul Suceava.

Potrivit românia24.ro, Acesta este cel mai mic pacient cu coronavirus înregistrat în judeţul Botoşani de la începutul pandemiei.

Comentarii

Redacţia

2020-06-01 10:47:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...