Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Social » 20 martie 2017, ora: 16:08
facebook twitter Feed rss
 

Bulgarii caută şef oficiu curierat şi curier, din Olt

Bulgarii caută şef oficiu curierat şi curier, din Olt

O firmă de recrutare din oraşul Ruse - Bulgaria caută să angajeze în această perioadă, prin reţeaua EURES, un curier şi un şef oficiu curierat care să lucreze în Bucureşti.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Candidaţii interesaţi de aceste oferte trebuie să desfăşoare activităţi de primire şi distribuire a coletelor la şi de la clienţi şi să conducă autoturismului de serviciu respectând regulamentele şi valorile companiei. Se lucrează sâmbăta până la ora 13.00 prin rotaţie. Cerinţele locului de muncă: disciplină şi responsabilitate în furnizarea de servicii, capacitatea de a lucra cu clienţii, cunoştinţe operare calculator, studii medii, (studiile superioare constituind avantaj) şi permis de conducere categoria B. Se cer cunoştinţe bune de limba bulgară. Salariul oferit este între 1.000 şi 1.400 de leva net pe lună. Durata contractului de muncă este permanent, cu perioadă de probă.

În cazul postului de şef oficiu curierat se cer studii superioare în domeniul administrării afacerilor, cunoştinţe în operare calculator, permisul de conducere categoria B constituind avantaj. De asemenea, candidaţii trebuie să cunoască bine limba bulgară, salariul fiind acelaşi. Durata contractului este permanentă, cu perioadă de probă.

Oltenii care vor să ocupe cele două locuri de muncă trebuie, însă, să se grăbească, întrucât anunţul este valabil până la data de 31 martie 2017. Persoanele interesate de aceste oferte vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt, pentru a se înregistra şi a fi îndrumate ce au de făcut.
 

 
Alte articole din Social:
238 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API