Sănătate

2020-07-10, 10:48:31

Angajată a DSP Olt, confirmată cu COVID-19

O angajată a Direcţiei de Sănătate Publică a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, ea fiind transportată la Spitalul Slatina, joi seara.

Este vorba chiar de purtătorul de cuvânt al instituţiei. Femeia a contactat virusul de la soţul său, angajat al fabricii TMK Slatina. La societatea de pe platforma industrială a municipiului există un focar, aproximativ 30 de muncitori fiind testaţi pozitiv pentru COVID-19.

Acesta este cel de al doilea caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus înregistrat la DSP Olt, de la începutul pandemiei. În urmă cu mai bine de o lună, a fost confirmată îmbolnăvirea unei alte angajate a instituţiei, contact cu o persoană dintr-un alt focar, cel de la Delta Aluminiu.

În județul Olt sunt 328 cazuri de coronavirus, de la începutul pandemiei. 13 persoane, printre care un poliţist, au decedat.

Comentarii

Redacţia

2020-07-10 10:48:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...