Sănătate

2018-10-16, 14:10:28

Zilele Medicale Caracalene, la ediţia a X-a

Peste 100 de medici din zona de sud a ţării şi Bucureşti vor participa, în perioada 18-20 octombrie, la cea de-a zecea ediţie a Zilelor Medicale Caracalene.

Evenimentul organizat de Spitalul Caracal, în colaborare cu Primăria Caracal, Colegiul Medicilor Olt şi Direcţia de Sănătate Olt, se va bucura de prezenţa a peste 100 de medici din centre universitare precum Bucureşti şi Craiova, medici din judeţul Olt, dar şi şi din cele limitrofe.

„Timp de trei zile, Caracalul va deveni capitala medicinei româneşti. Profesori universitari doctori cu renume din centre universitare puternice vor fi prezenţi pentru a aduce noutăţile din domeniul medical. Interesul pentru aflarea noutăţilor din medicină este unul destul de mare, dovadă că peste o sută de medici din Bucureşti şi Craiova, Olt, dar şi din județele învecinate şi-au anunţat prezenţa la această reuniune”,
spun reprezentanţii Primăriei Caracal.

Pe parcursul ediţiei de anul acesta vor avea loc simpozioane de cardiologie, nefrologie, ortopedie, pneumologie, medicină de familie, dar și din alte specialități medicale.
 

Comentarii

Redacţia

2018-10-16 14:10:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...