Sănătate

2021-06-16, 18:49:40

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina: Din 22 iunie, se reiau internările în regim de spitalizare continuă şi de zi

Din data de 22 iunie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina reia internările în regim de spitalizare continuă sau de zi, în toate secţiile şi compartimentele unităţii spitaliceşti, cu Compartimentelor Boli Cronice și Dermatovenerologie care internează doar în regim de spitalizare de zi. La internare, pacienţii trebuie să aibă dovada că nu există un risc major de a infecta alţi bolnavi, şi au nevoie de dovada vaccinării sau test Covid-19 negativ.

Având în vedere  evoluția favorabilă a situației epidemiologice atât la nivel național, cât și la nivel județean, precum și necesitatea de a reveni la furnizarea de servicii medicale, cel puțin la nivelul celor prestate anterior declanșării pandemiei cu virusul SARS-Cov-2, echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Slatina a adoptat unele măsuri cu privire la activitatea din cadrul unității sanitare.

Astfel, începând cu data de 22.06.2021 se reiau internările în regim de spitalizare continuă programate și în regim de spitalizare de zi, în toate secțiile și compartimentele spitalului, cu excepția Compartimentelor Boli Cronice și Dermatovenerologie care internează doar în regim de spitalizare de zi”, transmite SJU Slatina, printr-un comunicat de presă. 

Pacienții care se prezintă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru internare continuă cu bilet de trimitere, vor prezenta, după caz, la data internării, următoarele documente: 

- dovada de vaccinare completă emisă cu cel puțin 10 zile  anterioare internării;

- dovada diagnosticării pozitive cu noul coronavirus în ultimele 90 de zile (adeverință eliberată de medicul de familie sau de Direcția de Sănătate Publică Județeană Olt);

- test PCR negativ, efectuat cu cel mult 72 ore înaintea internării.

SJU Slatina mai anunţă că începând cu data de 01.07.2021 își reiau activitatea și Secțiile Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice și Secția Recuperare, Medicină fizică și Balneologie. 

Așteptăm pacienții să se adreseze cu încredere Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru servicii medicale, atât în regim de internare continua și de zi, cât și în ambulatoriul de specialitate, cu rugămintea să respecte programările, precum și măsurile de prevenție și protecție împotriva infectării cu virusul SARS-Cov-2”, se mai arată în comunicatul de presă semnat de managerul SJU Slatina, Angela Nicolae. 


Comentarii

Redacţia

2021-06-16 18:49:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...