Sănătate

2019-04-05, 15:27:47

Slătinean de 250 de kilograme, dus cu ambulanţa SMURD pentru victime multiple la UPU Slatina

Desfăşurare de forţe pentru un slătinean ce cântăreşte 250 de kilograme care a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Bărbatul a fost adus vineri, la prânz, la UPU Slatina cu ambulanţa SMURD pentru victime multiple.

Misiune dificilă pentru pompierii slătineni, care au transportat, vineri, la UPU Slatina un bărbat ce se luptă cu obezitatea morbidă. Acesta cântăreşte 250 de kilograme şi a avut nevoie de cea mai mare ambulanţă din judeţ pentru a ajunge pe mâna medicilor.

Directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Andrei Ştefănescu, spune că slătineanul are probleme cronice la un picior.

„Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost adus cu ambulanţa pentru victime multiple la UPU Slatina. El are 250 de kilograme, iar pentru transportarea lui a fost nevoie de ajutorul pompierilor militari. Pacientul acuză o problemă cronică la un picior. Dacă nu era obez, se putea prezenta în Ambulatoriu şi nu la UPU Slatina. Cel mai probabil, nici nu va rămâne internat şi va fi dus la domiciliu tot cu această ambulanţă”, a spus medicul Andrei Ştefănescu.   

Comentarii

Redacţia

2019-04-05 15:27:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...