Sănătate

2017-04-21, 13:37:09

Opt posturi de medic, scoase la concurs de SJU Slatina. CJ Olt a aprobat cooptarea doctorilor noi

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au început demersurile pentru scoaterea la concurs a opt posturi de medic. CJ Olt, ordonatorul de credite, a aprobat cooptarea doctorilor noi la nivelul celei mai mari unităţi medicale din judeţ.

Conducerea SJU Slatina continuă seria angajărilor de medici, urmând a fi reluate concursurile. Astfel, unitatea medicală are nevoie de doi doctori la UPU Slatina, unul la Cabinetul de Alergologie şi cel de Medicină Sportivă din Ambulatoriul integrat, două posturi la Anestezie Terapie Intensivă, unul la Medicină Internă şi un post la Oftalmologie.

Directorul medical al SJU Slatina, medicul Cătălin Pătru, a declarat că cele opt posturi vor fi publicate în curând în revista de specialitate, urmând ca apoi să fie organizate concursurile de ocupare a locurilor disponibile. Multe dintre aceste posturi, precum cel de la Cabinetul de Medicină Sportivă şi Alergologie, au mai fost scoase la concurs în ultima perioadă, însă niciun doctor nu s-a arătat interesat să vină la Slatina.

„Am început demersurile pentru angajarea de noi medici. Am obţinut aprobarea din partea ordonatorului de credite, CJ Olt. Acum am făcut demersuri la Ministerul Sănătăţii pentru publicarea anunţului în revista Viaţa Medicală. Vom scoate la concurs două posturi la UPU Slatina, două la ATI, unu la Medicină Internă şi unul la Oftlamologie. Totodată, căutăm un medic alergolog, pentru că acest post este liber de mai mult timp, şi unul la Cabinetul de Medicină Sportivă, unde, după ieşirea la pensie a medicului Liviu Petrescu, a fost adus un doctor de la Craiova, care are încheiat un contract de prestări servicii”, a spus Pătru.

Comentarii

Redacţia

2017-04-21 13:37:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro