Sănătate

2017-11-19, 14:26:50

Noi angajări, la SJU Slatina. Şase posturi de asistent medical au fost scoase la concurs

Pentru că în acest an mai mulţi asistenţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina au ieşit la pensie, reprezentanţii unităţii medicale au scos la concurs şase noi posturi. Acestea sunt disponibile pe secţiile: ATI, Neonatologie şi ORL.

Spitalul din Slatina organizează un nou concurs pentru ocuparea a cinci posturi vacante de asistent medical debutant şi un post de asistent medical principal, medicină generală. Astfel, se caută doi asistenţi medicali debutanţi pe Secţia Anestezie Terapie Intensivă, trei asistenţi debutanţi pentru Neonatologie şi un asistent medical principal pentru ORL. Pentu a ocupa acest ultim post vacant, candidaţii trebuie să aibă o vechime de cinci ani ca asistent medical.

Concursul va consta din trei probe. Verificarea dosarelor este programată pentru 7 decembrie, proba scrisă va fi susţinută la o săptămână distanţă, iar interviul pe 18 decembrie. 


Nota finală se calculează ca media aritmetică a punctajelor obţinute la proba scrisă şi interviu.


Oltenii interesaţi de cele şase posturi vacante îşi pot depune dosarele la sediul SJU Slatina, până pe 5 decembrie.

Comentarii

Redacţia

2017-11-19 14:26:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...