Economie

2020-07-02, 10:15:40

Magistrală de transport gaze, la Brâncoveni: „Este puţin spus cea mai importantă investiţie pentru dezvoltarea comunei”

Primăria Brâncoveni a primit confirmarea oficială că traseul magistralei de transport gaze naturale Gherceşti-Jitaru va traversa şi teritoriu administrativ al comunei Brâncoveni.

Confirmarea a venit de la SNTGN Transgaz SA Mediaş.

„Mă bucur nespus că societatea Transgaz a ales pe traseul conductei magistrale şi teritoriul comunei Brâncoveni. Este puţin spus cea mai importantă investiţie pentru dezvoltarea comunei Brâncoveni. Practic distanţele până la conducta magistrală devin de nivel local”, a declarat primarul comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu.

Primăria Brâncoveni a semnat în luna mai contractul de elaborare a Studiului de Fezabilitate pentru proiectul „Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Brâncoveni și localitățile aparținătoare”.

„Este un proiect așteptat de toți brâncovenii şi un pas important pentru dezvoltarea comunei noastre”, a mai spus primarul.


Comentarii

Redacţia

2020-07-02 10:15:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...