Se vinde sediul Camerei de Comerţ Olt. Care este preţul cerut

Imobilul din Slatina în care activează Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Olt a fost scos la vânzare, potrivit anunţului de pe un site de specialitate.


 Potrivit sursei citate, suma cerută este 450.000 de euro

 Clădirea de birouri este amplasată pe bulevardul  Nicolae Titulescu, având o suprafaţă totală de 840 mp utili.

 „Amplasare excelenta, vad format . Compartimentare: 290 mp la parter + 261 mp la subsol, 186 mp la etaj”, se arată în anunţul citat.

 În noiembrie 2017,  reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Olt au întocmit  un nou dosar de executare, prin care au încercat să vândă la licitaţie sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Olt, de pe bulevadrul Nicolae Titulescu din Slatina.

 Clădirea, una impozantă, cu o suprafaţă de 382 metri pătraţi, are fundaţie din beton, zidărie din cărămidă, planşee din beton armat, şarpantă terasă nereciclabilă, învelitoare hidroizolaţie, greşie în birouri, zugrăveală lavabilă, sisteme de aer condiţionat, tâmplărie din aluminiu, dar şi două centrale termice.

 Experţii au evaluat, iniţial, această clădire la 1.197.000 lei, acesta fiind şi preţul de pornire a licitaţiei din 17 octombrie, când nimeni nu s-a prezentat. Nici când preţul a scăzut cu 25% nu s-a prezentat nimeni la licitaţie.

 Până la urmă, în 2018, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Olt şi-a achitat datoria la bugetul de stat de 100.000 lei, sumă ce reprezintă neplata TVA, dar şi taxe şi impozite pe salarii, astfel că sediul instituţiei nu a mai fost executat.