Sănătate

2017-11-14, 16:56:23

DSP Olt, acţiuni de control în spitalele şi laboratoarele din judeţ

În baza unui ordin al ministerului Sănătăţii, DSP Olt a demarat, luna aceasta, acţiuni de control la toate unităţile medicale din judeţ. Totodată, sunt verificate şi laboratoarele de analize medicale din Olt. Autorităţile vor să ştie dacă este respectată legislaţia sanitară în vigoare, iar problemele decoperite la controalele anterioare au fost remediate.

Fie că vorbim de Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, Spitalul Municipal Caracal, cel din Balş sau Corabia, toate vor fi verificate, luna aceasta, de către specialiştii DSP Olt.

Reprezentantul DSP Olt, medicul Adela Bobeş, a precizat că atât spitalele din judeţ, cât şi laboratoarele vor fi verificate în această perioadă, urmând ca raportul să ajungă la Ministerul Sănătăţii la mijlocul lunii decembrie.
 
„În baza unui ordin de ministru, DSP Olt derulează acţiuni de control la toate spitalele din judeţ. Şi activitatea din laboratoare este verificată de la 1 noiembrie, urmând a se da un răspuns Ministerului Sănătăţii pe 15 decembrie. Sunt vizate atât laboratoarele acreditate de Ministerul Sănătăţii, cât şi laboratoarele neacreditate. La spitalele din Slatina, Corabia, Caracal şi Balş vorbim practic de un recontrol. Se urmăreşte remedierea problemelor descoperite la controlul anterior. Noi verificăm dacă problemele sesizate atunci au fost remediate”,
a spus Adela Bobeş.

Comentarii

Redacţia

2017-11-14 16:56:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...