Sănătate

2019-02-01, 11:14:39

Angajat al unei structuri din cadrul MAI cu gripă, în stare gravă la Spitalul Slatina

Un bărbat de 51 de ani, angajat al unei structuri din cadrul MAI, se află în stare gravă la Terapia Intensivă de la Spitalul Slatina, după ce a fost diagnosticat cu gripă.

Bărbatul s-a prezentat, la începutul săptămânii, la UPU Slatina într-o stare foarte gravă, fiind preluat de medicii slătineni. Pentru că starea s-a deteriorat rapid, pacientul a fost internat la Terapie Intensivă, între timp venind şi confirmarea pentru virusul gripal. Bărbatul nu are alte boli asociate.

Tot la Terapia Intensivă de la SJU Slatina se mai află internată o femeie de 41 de ani, din Vişina. Şi pentru această pacientă a fost confirmat virusul gripal, însă starea femeii pare a fi mai bună.

În acest sezon rece, la nivelul judeţului au fost confirmaţi cu gripă 82 de olteni, însă mai sunt 55 de pacienţi pentru care se aşteaptă rezultatele testelor de laborator din Capitală.

Comentarii

Redacţia

2019-02-01 11:14:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...