Sănătate

2019-12-10, 12:01:09

30 de candidaţi s-au înscris pentru cinci posturi de asistent medical de la Spitalul Slatina. Cei mai mulţi şi-ar dori să lucreze la farmacie

30 de candidaţi şi-au depus dosarele pentru cinci posturi de asistent medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Cel mai râvnit este postul de asistent medical debutant de la farmacia unităţii medicale, pentru care s-au înscris 12 olteni. Toţi candidaţii au dosarele admise.

Pentru postul de asistent medical debutant din cadrul Laboratorului de analize medicale s-au înscris zece candidaţi, pentru cele două posturi vacante de la Radiologie, trei candidaţi, iar pentru cel de Recuperare, medicină frizică şi balneologie (baza de tratament), cinci olteni.

Pentru cele două posturi de asistent medical principal ce sunt disponibile la Radiologie şi Laboratorul de analize medicale nu s-a înscris niciun candidat.

Candidaţii vor susţine proba scrisă pe 20 decembrie, iar interviul în termen de patru zile lucrătoare.

Comentarii

Redacţia

2019-12-10 12:01:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...