Social

2018-03-13, 13:01:50

Germania are nevoie de asistente medicale

Un spital de neurologie din Germania caută în spaţiul comunitar, prin serviciul EURES, asistente medicale. Zece posturi disponibile pot fi obţinute prin aplicarea CV-ului, scrisorii de intenţie, dar şi alte documente care să justifice calificarea de asistent medical. Persoanele interesate, care au conoştinţe bune de limba germană, se pot adresa consilierului EURES pentru detalii legate de paşii care trebuie urmaţi în obţinerea unui astfel de loc de muncă.

Activitatea presupune îngrijirea pacienţilor (igienă, hrănire, plimbare), administrarea medicaţiei prescrise de medic, monitorizarea tensiunii arteriale şi a glicemiei.

Persoanele interesate trebuie să aibă calificare profesională încheiată, ca asistent medical. De asemenea, sunt necesare cunoştinţe de limba germană.

Salariul este conform contractului colectiv de muncă din spital şi se comunică în timpul interviului.

Se acordă bonusuri pentru lucrul în schimbul de noapte, de sărbătorile legale, în zilele de duminică, pentru ore suplimentare, precum şi prime de Crăciun şi pentru concediu. Se oferă cazare sau sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

De asemenea, persoanele acceptate pentru angajare sunt ajutate în  demersurile de înregistrare la autoritaţi şi de recunoaştere a calificării. Se mai asigură sprijin pentru perfecţionarea cunostinţelor de limba germană.

Contractul de muncă este permanent, iar programul de lucru poate fi cu normă întreagă sau part-time.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt pentru detalii legate de documentele necesare, care trebuie să însoţească CV-ul şi scrisoarea de intenţie.

Comentarii

Redacţia

2018-03-13 13:01:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...