Social

2019-11-28, 15:54:31

Din suflet, pentru suflete mici. Campania „Îmbracă un copil de sărbători”, iniţiată de Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, aduce zâmbete pe chipul a peste 1.000 de copii

Părinţii cu posibilităţi materiale reduse sunt aşteptaţi, în această perioadă, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” pentru a le alege hăinuţe copiilor. În cadrul campaniei „Îmbracă un copil de sărbători”, iniţiată de preoţii lăcaşului de cult, s-au strâns articole vestimentare pentru aproximativ 1.000 de copii. Hainele sunt noi şi sunt pentru vârstele cuprinse între 0 şi 12 ani.

Pentru a aduce un zâmbet de sărbători copiilor nevoiaşi, preoţii de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Slatina au demarat o nouă acţiune umanitară. „Îmbracă un copil de sărbători” este campania care se bucură de un real succes. Astfel, prin bunăvoinţa unor oameni cu suflet mare au fost strânse haine pentru aproximativ 1.000 de copii. Hăinuţele sunt noi şi sunt pentru copii cu vârsta între 0 şi 12 ani.

„După acţiunea în care, prin intermediul unor oameni cu suflet, am reuşit în ultimele două luni să ofermim peste 2.500 de pâini celor nevoiaşi, de data aceasta ne-am propus să îmbrăcăm peste 1.000 de copii. Hăinuţele sunt noi, sunt pentru copii cu vârsta de până la 12 ani, şi ne-au fost oferite de către un prietent care a avut magazin. Astăzi (n. red. - 28 noiembrie), a fost plin, au venit cred că peste 50 de familii. Îi aşteptăm în continuare, pentru că mă sună foarte mulţi oameni care vor să ajute. M-a sunat cineva din străinătate, să merg să ridic coletul. Foarte multă lume s-a alăturat acestor campanii”, a precizat preotul Claudiu Cârstea.

Pentru că toţi copiii îşi doresc, pe lângă hăinuţe, şi ceva bun, de Crăciun micuţii vor primi dulciuri. Astfel, prin bunăvoinţa unor oameni cu sufletul mare, vor fi pregătite aproximativ 200 de pachete cu dulciuri care le vor fi oferite copiilor când vor ajunge să se împărtăşească.


Comentarii

Redacţia

2019-11-28 15:54:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...