Sport

2020-07-14, 14:11:17

Testate negativ la COVID-19, handbalistele slătinene au trecut şi de vizita medicală

Testate negativ la COVID-19, handbalistele slătinene au efectuat, astăzi, vizita medicală. Toate componentele grupării CSM Slatina au fost declarate apte din puncte de vedere medical. Jucătoarele aflate sub comanda Victorinei Bora se pregătesc în continuare pe plan local, în regim de cantonament, cu două antrenamente pe zi, primul meci oficial fiind programat la jumătatea lunii august, cu CSM Bucureşti, partidă restantă din cadrul Cupei României.

După ce zilele trecute handbalistele şi staff-ul tehnic au efectuat testarea COVID-19, rezultatele fiind negative, astazi întraga echipă a efectuat vizita medicala, toate sportivele fiind declarate apte din punct de vedere medical pentru sportul de performanță.

Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora se vor antrena pe plan local în regim de cantonament,  cu două antrenamente pe zi în aer liber, urmând ca apoi să participe şi la câteva turnee şi meciuri amicale.

Primul meci oficial al handbalistelor slătinene va fi restanţa, din Cupa României, cu CSM Bucureşti, care se va desfăşura la jumatatea lunii august, urmând ca prima etapă a campionatului să se desfăşoare pe 27 august, tot la București, împotriva echipei Rapid.
Comentarii

Redacţia

2020-07-14 14:11:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...