CSM Slatina, victorie în cel de-al doilea joc de pregătire cu naţionala de tineret. Slătinencele vor susţine un stagiu la Fundata

Echipa de handbal CSM Slatina a câştigat, scor 40-28, cel de-al doilea joc de pregătire susţinut în compania echipei naţionale de tineret a României. În primul joc, slătinencele au remizat, scor 34-34. Pentru jucătoarele pregătite de Attila Horvath va urma un stagiu de pregătire la Fundata, Complex Cheile Grădiştei. De asemenea, sunt perfectate şi două amicale cu HC Zalău şi unul cu Măgura Cisnădie.

 

CSM Slatina s-a impus, scor 40-28, în cel de-al doilea joc de pregătire disputat cu echipa naţională de tineret a României, aflată în pregătire la Slatina. Elevele lui Attila Horvath vor susţine în această perioadă un stagiu centralizat la Fundata, Cheile Grădiştei. De asemenea au perfectate şi trei jocuri de pregătire cu formaţiile din Liga Naţională HC Zalău şi Măgura Cisnădie, în perspectiva pregătirii turneului de promovare din luna mai.

După aceste amicale, vom pleca la Cheile Grădiştei, unde vom susţine şi două meciuri amicale cu HC Zalău, pe 15 şi 16 aprilie. Pe data de 17 aprilie ne oprim la Cisnădie, pentru un joc de pregătire cu Măgura Cisnădie, după care ne întoarcem în Slatina şi pregătim meciul din ultima etapă cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Va fi un turneu final foarte greu, pentru că vor fi meciuri cu încărcătura. Sper din tot sufletul să reuşim să gestionaăm din puncte de vedere psihologic această presiune, să ne facem jocul şi să ne iasă aşa cum ne-am propus. Sunt convins că fetele vor da sută la sută în toate meciurile”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Attila Horvath.