Social

2018-03-08, 14:12:38

S-a alocat o nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii olteni

S-a afişat lista cu biletele de tratament, din cadrul seriei a treia, acordate pensionarilor din judeţul Olt. Cele 36 de bilete de tratament au data de plecare în staţiune 21-24 martie. Oferta este destul de redusă, având în vedere că nu s-au primit încă tichete la hotelurile private.

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat la sediul şi pe site-ul instituţiei beneficiarii biletelor de tratament din cadrul seriei a treia. Biletele cu data de plecare în staţiune 21-24 martie sunt repartizate astfel: Amara (8 bilete), Bala (6 bilete), Buziaş (2 bilete), Covasna (2 bilete), Olăneşti (16 bilete), Pucioasa (2 bilete).

Pentru un bilet de tratament, pensionarii achită jumătate din cuantumul pensiei. Sejurul este de 16 zile, iar cazarea, masa şi procedurile de tratament sunt incluse în costuri.

Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la ghişeele Casei Judeţene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri, până pe data de 14 martie. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afişa pe 16 martie, urmând să fie vândute pe 19 martie.


Comentarii

Redacţia

2018-03-08 14:12:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...