Social

2019-06-19, 15:00:28

Ofertă de muncă, în Olanda, la cules căpşune

Olanda caută prin serviciul EURES, care poate fi accesat de toţi cei care doresc să muncească peste hotare, culegători de căpşune. Ora este plătită cu 9,82 de euro, iar contractul este până la mijlocul lunii septembrie. Se solicită engleză, nivel minim conversaţional.

Se caută persoane pozitive şi motivate pentru a presta o muncă bună. Nu se solicită experienţă, însă constituie avantaj. În afară de culegerea căpşunelor, se munceşte şi la plantatul acestora.

Se asigură cazare contra cost, 50 de euro pe săptămână, în unităţi de locuit, complet mobilate în camere de două sau patru paturi. Bucătăria, băile, toaletele sunt în unităţi separate şi se folosesc la comun cu ceilalţi angajaţi. Asigurarea medicală, în valoare de 21 de euro pe săptămână, este plătită de angajator.

Contractul poate începe cât mai repede posibil şi se încheie la jumătatea lunii septembrie. Ora este plătită cu 9,82 euro. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.


Comentarii

Redacţia

2019-06-19 15:00:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...