Politică

2021-10-19, 16:52:54

Marius Iancu (PSD): USR-iştii cu maximum câțiva ani în câmpul muncii nu știu nimic

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, spune că miniştrii nominalizaţi de Dacian Cioloş reprezintă „o nouă bătaie de joc față de români”.


Parlamentarul a declarat că oamenii propuşi să conducă ţara nu au nici măcar experienţă în câmpul muncii şi că nu a avut cui să pună întrebări, la audierile din comisiile Parlamentului.

„Parada candidaților USR pentru funcțiile de miniștri, la audierile din comisiile parlamentare, este o mascarada iresponsabilă marca Iohannis. Ei, USR-istii cu maximum câțiva ani în câmpul muncii nu știu nimic! Nici măcar ce sau ce ar trebui să fie ei. Cioloș însuși a uitat că a fost desemnat prim-ministru. Nu avem ce să audiem în comisii, nu avem cui sa punem întrebări! Nominalizările făcute de Cioloș pentru ministere sunt o nouă bătaie de joc față de români!”, a afirmat Marius Iancu.

El s-a referit în mod special la miniştrii care, mai spune parlamentarul oltean, deja au eşuat în Guvernul demis.

„Dacă ar avea o minimă decență Ioana Mihăilă ar fi trebuit să își și depună mandatul înainte de votul din comisii sau din plenul Parlamentului. A eșuat catastrofal în pregătirea valului 4, fapt recunoscut public, și a ignorat toate avertizările! Năsui vrea din nou la Economie, deși nu a făcut nimic. România a acordat cel mai mic  sprijin economic, iar măsurile cu bani europeni au fost sabotate. Mai are de vândut câteva companii de stat profitabile. Cu sau fără ranga, lui Drula îi plac Transporturile. Deși nu a demarat niciun proiect major de infrastructura rutiera și s-a lăudat cât de mult a putut cu cele începute de PSD, Drulaul, cum ii spun adepții, se consideră cel mai bun ministru. Îi ia, în sfârșit, locul lui Cîțu și este noul Superman mioritic!”, a mai spus Iancu

„Alte propuneri zero” aşa cum le numeşte Marius Iancu mai sunt Dan Barna la Externe, Dragoș Pâslaru la Finanțe și somnorosul Gotiu la Mediu.

„Din păcate, în timp ce Iohannis, Cioloș și USR-istii fac și desfac guverne,  500-600 de oameni mor zilnic, în România! E nevoie urgentă de un guvern competent, de specialiști – așa cum a propus PSD – care să gestioneze crizele actuale și că pregătească alegerile anticipate care devin o soluție chiar și pentru PNL, se pare!”, a conchis Iancu.

Comentarii

Redacţia

2021-10-19 16:52:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...