Marius Oprescu: Nu există probleme, Emil Moţ va fi viitorul primar al Slatinei şi între 2024 şi 2028 (VIDEO)

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, spune că primarul Emil Moţ va conduce administraţia locală din Slatina şi în următorii patru ani, fiind în continuare apreciat de slătineni.


 Marius Oprescu a declarat în cadrul emisiunii „Imperativ”, realizată de jurnalista Laura Mira la Olt Tv, că slătinenii sunt mulţumiţi de felul în care oraşul s-a dezvoltat şi de proiectele începute sau finalizate de Emil Moţ.

„Nu avem emoţii pe Slatina! Aşa cum am spus şi în cazul judeţului, suntem preocupaţi de aceste alegeri şi este normal să fii preocupat. Cred că şi cetăţenii îşi doresc acest lucru, pentru că dacă te văd că nu eşti preocupat, arăţi că nu-ţi pasă. Bineînţeles că suntem preocupaţi, dar nu există nicio problemă! Slatina, am mai spus-o, este un oraş care arată bine, pe care slătinenii îl apreciază aşa cum arată, cu servicii publice care funcţionează.

Că mai sunt mici inadvertenţe, tot timpul vor fi. Şi când vom ajunge la un nivel foarte mare de dezvoltare, tot vor apărea anumite lucruri. Dar, prin dialog şi printr-o receptivitate bună a administraţiei publice locale, aceste lucruri se pot rezolva.

 Nu există probleme la Slatina, Emil Moţ va fi viitorul primar al Slatinei şi între 2024 şi 2028”, a declarat Marius Oprescu.