Politică

2017-06-22, 09:48:53

Iancu: „Cei care au votat moțiunea de cenzură au fost mai presus de jocurile de culise și au ales să respecte România”

Deputatul PSD Marius Iancu spune că parlamentarii care au votat, miercuri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu au respectat România, alegând să fie mai presus de jocurile politice.

Parlamentarul oltean a afirmat că PSD rămâne un partid unit, adăugând că planul lui Victor Ponta de a rupe formaţiunea a eşuat lamentabil.

„PSD rămâne un partid unit, care apără democrația și votul românilor. Deputații și senatorii PSD care au votat moțiunea de cenzură au fost mai presus de jocurile de culise și au ales să respecte România. Planul lui Victor Ponta a eșuat. PSD este partidul în care românii au încredere și partidul care le va aduce un trai mai bun. Felicitări tuturor colegilor mei din Parlamentul României!”, a spus Marius Iancu.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost aprobată, miercuri, de senatori şi deputaţi cu 241 de voturi „pentru” şi doar 10 voturi „împotrivă”.

Urmare a acestui rezultat, Guvernul Grindeanu a fost demis de majoritatea PSD - ALDE.

Printre cei care au votat moţiunea s-au numărat şi senatorii şi deputaţii PSD şi ALDE din Olt: Paul Stănescu, Renică Diaconescu, Marius Iancu, Dan Ciocan, Alexandru Stănescu, Florin Iordache şi Mihai Niţă.

Comentarii

Redacţia

2017-06-22 09:48:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro