Sport

2018-02-23, 16:05:59

Horaţiu Paşca, despre meciul cu CSM Slatina: „Cred că va veni să-şi vândă cât mai scump pielea”

CSM Slatina va întâlni, duminică, cu începere de la ora 13.00, în deplasare, CSM Bistriţa, formaţie care vine după o serie de rezultate pozitive. Antrenorul grupării ardelene, Horaţia Paşca, este de părere că jocul cu gruparea slătineană nu va fi deloc uşor.

Antrenorul formaţiei CSM Bistriţa, Horaţiu Paşca, „secundul” selecţionatei tricolore, a prefaţat, pe contul de Faceebook al echipei, jocul de duminică cu CSM Slatina. În tur, gruparea pregătită de Victorina Bora a cedat la limită punctele puse în joc, 27-28, trecând pe lângă o victorie preţioasă.

„Ne aşteaptă un meci destul de dificil. Slatina încearcă din toate puterile să evite retrogradarea. Cred că va veni să-şi vândă cât mai scump pielea. A avut un debut de 2018 destul de bun, câteva jocuri în care nu a pierdut, a furnizat chiar o semisurpriză, cum ar fi victoria pe terenul celor de la Corona Braşov,  aşa că trebuie să fim foarte atenţi. Ce mă îngrijorează este faptul că avem câteva probleme musculare la Oana Chirilă, la Rodriguez şi la Szabo, sper ca, din discuţiile cu staff-ul medical, fetele să fie bine, deşi săptămâna asta nu s-au antrenat sută la sută”, a declarat antrenorul celor de la CSM Bistriţa, Horaţiu Paşca.

CSM Bistriţa-CSM Slatina nu figurează în grila de programe a televiziunilor, însă FRH oferă informaţii, în timp real, despre evoluţia scorului. Confruntarea este programată duminică, de la ora 13.00.

Comentarii

Redacţia

2018-02-23 16:05:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...