Sport

2020-11-29, 18:46:50

Fostul atacant al FC Olt Scorniceşti, Viorel Turcu, s-a stins din viaţă

Fostul fotbalist Viorel Turcu s-a stins din viaţă, la doar 60 de ani, în urma unui infarct. Acesta a evoluat timp de cinci sezoane pentru FC Olt Scorniceşti, în perioada 1984-1989, pentru care a bifat 126 de prezenţe şi a marcat 25 de goluri. Acesta a suferit un infarct, fiind găsit mort în casă de către fiul său.

Viorel Turcu a trăit o adevărată dramă după retragerea din activitate. Acestuia i-au fost amputate ambele picioare din cauza unui diabet instalat în 1996. Soția acestuia a decedat în 2015 din cauza cancerului.

De-a lungul carierei, Viorel Turcu a mai jucat pentru FC Argeş, UTA Arad, Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti și Nistrul Chișinău. A bifat prezențe și în loturile naționalei României U21, dar și pentru echipa mare.

Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 60 de ani, a fostului internațional Viorel Turcu.

Născut pe 9 august 1960, Viorel Turcu a jucat în cariera de profesionist, începând din 1977 și până când s-a retras, în 1992, la FC Argeș, Steaua, Dinamo, FC Olt Scornicești, UTA Arad, Nistrul Chișinău și Szarvasi Vasas.

A câștigat titlul în Liga 1 cu FC Argeș, Dinamo și Steaua și Cupa României în două rânduri cu cele două echipe bucureștene. A adunat și 7 selecții pentru echipa națională, reușind să înscrie o dată.

Federația Română de Fotbal transmite condoleanțe celor apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se arată pe site-ul FRF. 


Comentarii

Redacţia

2020-11-29 18:46:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...