Învăţământ

2018-12-06, 12:58:41

Elevii şi profesorii Liceului „Titulescu” Slatina au marcat ziua şcolii

Elevii şi profesorii Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina au marcat, joi, ziua şcolii, printr-o serie de evenimentele derulate în amfiteatrul unităţii de învăţământ şi în sălile de clase.

Directorul liceului, Carmen Boiangiu, a declarat că în această manifestare, organizată în fiecare an de Sfântul Nicolae, au fost implicaţi toţi elevii, începând cu cei de la clasele primare şi terminând cu cei din clasa a XII-a.

„Avem activități pe tot parcursul zilei, atât cu cei de la clasele primare cât și cu cei de la gimnaziu și liceu. Activitățile se desfășoară o parte dintre ele în amfiteatrul unității noastre, o altă parte în sălile de clasă. Copiii noștri au participat la concursuri cu ocazia Centenarului, au realizat filmulețe, au avut și o expoziție la Muzeul Județean, cu clasele de arte, iar în unitate cei mici au făcut o expoziție cu specific românesc. Cei mari, de liceu, au participat la un proiect «Sunt român» și derulează pe tot parcursul zilei interviuri pe care le-au efectuat în cadrul acestui proiect”, a afirmat ea.

Comentarii

Redacţia

2018-12-06 12:58:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...