Social

2022-01-27, 08:31:51

Două cursuri de formare profesională se vor organiza, în luna februarie, prin AJOFM Olt

Două cursuri de formare profesională pot fi urmate, în luna februarie, de persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional. AJOFM Olt va organiza cursurile în meseriile îngrijitoare copii şi manichiuristă.

La nivel judeţean, în luna februarie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îsi propune sa organizeze două programe de formare profesională pentru 28 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. 

Principalele meserii\ocupaţii, in functie de numarul de participanţi, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru şomeri in luna februarie 2022 sunt:

- manichiurist  -14 persoane

- îngrijitoare copii – 14 persoane

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor. 

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.


Comentarii

Redacţia

2022-01-27 08:31:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...