Sport

2019-04-19, 15:25:16

CSM Slatina joacă, la Coloneşti, pentru cea de-a 26-a victorie

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă lupta pentru accederea la barajul de promovare, cu un meci care poate fi catalogat derby, dat fiind faptul că va întâlni campioana sezonului trecut, Vediţa Coloneşti. Diferenţa de puncte dintre cele două este mare, gruparea slătineană fiind lider autoritar, cu punctaj maxim. Meciul se va disputa în weekend, în Duminica Floriilor, cu începere de la ora 11.00, pe terenul de la Coloneşti.

CSM Slatina întâlneşte, în cadrul rundei actuale, în deplasare, Vediţa Coloneşti, campioana stagiunii trecute. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş joacă pentru cea de-a 26-a victorie consecutivă. Meciul se anunţă interesat, în condiţiile în care se întâlnesc echipa ce a reprezentat judeţul, în sezonul trecut, la barajul de promovare şi, în proporţie de 90%, actuala campioană a Oltului, al cărei obiectiv clar este accederea în Liga a III-a.

Meciul se va disputa duminică, 21 aprilie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul de la Coloneşti, care este omologat pentru Liga a III-a, acolo desfăşurându-şi meciurile din organizare proprie formaţia din Liga a III-a, Atletic Bradu.

Antrenorul grupării slătinene nu se confruntă cu probleme de lot, singurul jucător indisponibil fiind fundaşul central Adrian Bărbuţi, care se pregăteşte alături de ceilalţi componenţi, dar care va intra pe teren peste câteva săptămâni.

Comentarii

Redacţia

2019-04-19 15:25:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...