Politică

2017-04-20, 10:50:05

Costel Moisescu, candidează singur la şefia PNL Olt. „Dacă lumea mă respectă prea mult şi nu s-a băgat...”

Preşedintele PNL Scorniceşti, consilierul judeţean Ion „Costel” Moisescu, este singurul candidat pentru şefia organizaţiei judeţene, la Comitetul de Coordonare Judeţean, care se va desfăşura vineri, la Casa de Cultură a Tineretului.

Moisescu a declarat, pentru Gazeta Nouă, că şi-ar fi dorit să aibă şi contracandidaţi, adăugând că este candidat singur pentru că „lumea îl respectă şi nu s-a băgat”.

„Eu mi-am anunţat candidatura şi mi-am depus-o şi în scris. Nu s-au mai depus alte candidaturi, până la termenul limită stabilit. E altă treabă dacă au zis unii, după aceea, că şi-ar fi dorit. Teoretic, da, va fi o formalitate. Acum ce să fac? Şi eu mi-aş fi dorit să mai candideze şi altcineva ca să mă legitimez. Acum, dacă lumea mă respectă prea mult şi nu s-a băgat?...”, a declarat Moisescu.

Vineri, în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare Judeţean a PNL Olt, va avea loc alegerea preşedintelui, a celor doi prim-vicepreşedinţi, a celor opt vicepreşedinţi şi a celor cincisprezece membri ai Biroului Politic Judeţean, precum şi alegerea trezorierului, a preşedintelui Comisiei de Arbitraj Judeţene şi a preşedintelui Comisiei de Revizie şi Cenzori.
 
Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 16.00, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina.

Comentarii

Redacţia

2017-04-20 10:50:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro