Publicitate

2020-05-26, 12:49:33

Anunţ public privind emiterea deciziei etapei de încadrare revizuită

COMUNA BĂLTENI anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul „SCOATERE DIN FOND FORESTIER IN SCOPUL INFIINTARE DRUM ACCES DEPOZIT ECOLOGIC BALTENI” amplasat în comuna Bălteni, județul Olt.

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt şi la sediul Primăriei Bălteni; judetul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 900-1400, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a APM OLT.

Comentarii

Redacţia

2020-05-26 12:49:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...