Anunţ Public

Persoanele fizice asociate: Bobeș Constantin, Bobeș Adela Mariana si Buican Dumitru anunta finalizarea proiectului de plan, a Raportului de mediu si Studiului de Evaluare adecvata pentru “Amenajamentul UP I Zăvoi Olt”, precum si desfasurarea sedintei de DEZBATERE PUBLICA in data de 22.05.2024, ora 11:00 la sediul Primariei Strejești, str. Libertatii, nr. 118, sat Strejești, comuna Strejești, judetul Olt.

Dezbaterea publica este deschisa publicului si autoritatilor interesate de implementarea planului.

Proiectul de plan si Raportul de mediu pot fi consultate la sediul APM Olt, Slatina, str. Ion Morosanu, nr. 3, judetul Olt, de luni – vineri intre orele 9:00-14:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro la sectiunea “Avizul de mediu”.

Comentariile si propunerile publicului se primesc zilnic, in scris, la sediul APM Olt, fax: 0249-423670, e-mail: office@apmot.anpm.ro si la sediul INSTITUTULUI NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE IN SILVICULTURA “MARIN DRĂCEA” – STATIUNEA DE CERCETARE – DEZVOLTARE SI EXPERIMENTARE – PRODUCTIE PITESTI din Pitesti, str. Trivale, nr. 80A, Pitesti, judetul Arges, e-mail: pitesti@icas.ro, pana la data de 21.05.2024.