Social

2019-12-19, 13:13:06

Ajutoare de încălzire pentru doar 48 de veterani şi văduve de război

Majorat anul trecut de la 370 la 400 de lei, ajutorul anual acordat veteranilor, văduvelor şi accidentaţilor de război, pentru acoperirea unei părţi din costul energiei electrice sau termice, a fost încasat în judeţul Olt de doar 48 de beneficiari.

Veteranii de război, văduvele de război, precum şi accidentaţii de război în afara serviciului ordonat, care au suferit o infirmitate din cauza acţiunii mijloacelor de luptă ale războiului, au beneficiat, în luna decembrie, de ajutorul anual, în valoare de 400 de lei.

Acest sprijin financiar se acordă pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, energiei electrice şi energiei termice pentru nevoi casnice.

În judeţul Olt, au beneficiat de cei 400 de lei 48 de persoane. Anul trecut au existat în plată 72 de veterani de război şi văduve de război, însă unii au decedat.

Veteranii de război au beneficiat, de asemenea, de taloane de călătorie cu trenul. Este vorba despre şase călătorii dus-întors, gratuit, la clasa I.

Comentarii

Redacţia

2019-12-19 13:13:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...